:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Wednesday, May 12, 2010

.:: ADAMAYA ::.



ellloooo3.....
spe layan cite ni sila angkt segala yg bleh angkt!!wawawa
i think cte ni antra yg best after NUR KASIH!!!setuju x ni???..mke msam je...xde2 kna stuju gakk..
hurmmm..cte ni kn sgtlah sweet...dlm byak2 karakter dlm cita ni u all plg suka sape?...ADAM???..i guess mst ramai yg minat adam kn?..btol x??..kn3????terer i teka kn...

watak yg plg i BENCI of course lah xlain xbukan DANI yg gila tuh!!!...mmg gila kejar isteri org!!!dh la xbertanggungjawab..smpi bekas isteri dia kena naik turun mahkamah utk dpatkan nafkah utk anak2...hurmm..buat kaum lelaki di luar sana belajarlah menghargai org yg tersayang...contohilah ADAM yg macho!!ngeh3...i paling geram time dani marahkan amani si comel tu..mmg nampak sangat dia selfish!!tau sbb ape?..ye lah kl dia betol2 sayangkan maya dia kena terima la amani seadanya kan...kat situ dah nampak yg dia bukanlah seorang yg penyabar dan penyayang..kalau dia betol2 sayangkan MAYA mesti dia nak tengok maya bahagia kan?..tp ape yg terjadi adalah sebaliknya...ajak MAYA wat dosa lagi ada la..sampai kena tangkap basah!!...

mmg sedih sangat part tu..bayangkanlah betapa malunya ADAM time dia gi amik maya bila dapat panggilan dari jabatan agama..kepada kaum perempuan yang dah berkahwin tu kan u all kena jaga nama baik suami tau...haaa jgn jadi macam MAYA...(cewahh macam la i ni dah kawin!!hak3)(bercerita dengan muka yg penuh semangat nih!!kalau masuk pertandingan bercerita kat sekolah rendah dulu rasanya dah boleh dapat no 1 nih!!hahaha)

ishkk..lupa la plak matlamat asal tulis entry nih..adoiii dah kemaruk sangat tengok cita ADAMAYA nih!!..haha..jap erkkk..pk balik!!..come on!!!come on!!!

1minit berlalu...

xingat jugak...jap erkkkk....

setelah 3 minit berlalu...

maka datanglah balik idea sebenar yg i nk share ngan u all malam ni...
jeng jeng jeng!!!!!

my MR RIGHT!!!!
hehehhhh....
nak tau sape??????????no no no!!!!
bak kata dato' siti BIARLAH RAHSIA........
berkawan sahaja...blom tentu lagi kawin kan....tp doa2kanlah ya...

hurmm..kl nak cari pasangan korg nk yg macam mana?..ADAM or MIKA???
hahaha..i nak dua2!!!!ehhh tp i bkan tamak kn nak kawin sampai 2 orang!!i means karakter la..
korg xrasa ka MIKA tu kelakar?..kan3???...hahaha

for me biarlah bersederhana dalam segala hal...yang penting sekali dia dapat bimbing i ke jalan yang direhai....accept me for who i am....adoiii emotional la plak....k lah xleh lama2 depan laptop nih..kang 1 keja pn xjadi!!!nak g mand then study!!chayok3!!!bubye..salam
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

4 comments:

aqmar said...

i love adamaya!!!
aqmr stuju nie crita ke-2 yg best slps nur kasih~~
best kan klo dpt bf/suami macam adam...
bhgia dunia
(mula nk berangan la nie..hehehe)
pastu dikurniakan plak anak chomey mcm amani..

suka2!!!

fatin said...

yeahhhh!!!kan3???....
insyaAllah..bhgia dunia akhirat...
haha kuat berangan rpenye awk ni aqmar!!!hahah
lg best kl dpat ank kembar pmpuan!!!!heee

cahaya mata said...

ain stju!! best sgt3... paling best ayt fatin yg penghabis tuh...terima kita seadanya..erm..i loike!

fatin said...

ermm..tp kta kna ingt ain..kl kita nk dia trima kita seadanya kita jgak kna trima dia seadanya jua...give n take lah..win-win situation..that is the best way i think...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...