:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Saturday, February 21, 2015

:: Di hari perkahwinanku ::

Assalamualaikum.

Lama benar aku tak mencoret sesuatu disini. Pastinya ada yang sedia maklum dan ada jugak yang belum tahu aku sudah sah bergelar seorang isteri pada tanggal 26 dec 2014. Alhamdulillah semua urusan dipermudahkan.

Nah aku selitkan sekeping dua gambar buat tatapan korang. Doakan kami bahagia dunia dan akhirat. :)


Dan lagi 1 berita gembiranya....aku sendiri pun macam tak percaya aku bakal jadi seorang ibu !! Alhamdulillah lagi sekali. Usia kandunganku baru 6 minggu. Harap2 baby membesar dengan sihat. Doakan ya :)

Alahan tu biasa la. Muntah2 itu biasa la. Aku xde pulak ngidam benda bukan2. Baby faham kot ayah dia jauh so dia tak demand pelik2 la. :D Just aku xboleh bau ikan goreng je. Kalau mak goreng ikan kat dapur aku seharusnya melarikan diri sejauh yg mungkin. Hihi

Agak mencabar jugak ye nak jadi seorang ibu ni. Kalau dulu mak aku susah payah mengandungkan aku, melahirkan dan membesarkan aku, kini giliran aku pulak untuk melalui pengalaman tu. Semoga aku dapat menjadi ibu yang baik. Doakan ya :)



Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

6 comments:

Hanamiko Sakura said...

tahniah kak atin ! dapat tahu kak atin dah kahwin , cuma berita kak atin bakal jadi ibu belum lagi.. hehe

Tukang Karut said...

Eh!!! Dah Kahwen!!!!!

Nooriah Abdullah said...

tahniahhh !! kaknoor singgah follow sini

Lea IsNawi said...

wah wah ekspress...murah rezeki..

tahniah faten...nak jadi ibu dh...

p/s: inshaAllah anak kita sebaya la nanti :)

Farhain Azmi said...

tahniah faten.. wah untung badan. bunting pelamin kan? take care weh

frommetoyou said...

wahh omedetouuu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...