:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Monday, March 16, 2015

:: Crochet baby blanket ::

Assalamualaikum :)


Inilah projek aku sekarang. Korek-korek balik kotak yang aku pos dari Jepun dulu. Aku tengok masih ada stock yarn yang masih tersimpan elok. Pantas jari jemari aku google apa benda yang aku nak buat  dengan yarn yang ada tu. Maklum la sekarang ni aku jadi surirumah sepenuh masa sementara menunggu suami pulang dari sabah. So cari punya cari last2 aku decide nak kait selimut untuk baby.

Kalau ada yarn lebih aku plan nak buat baby headband untuk kasi hadiah dekat biras aku yang baru melahirkan baby girl baru-baru ni. Baby aku masih belum tau jantinanya lagi. Baby girl or boy aku tak kisah as long as baby membesar dengan sihat. InsyaAllah :) doakan ya...



Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

:) assalamualaikum
singgah pagi

Rai OurKizuna said...

bestnya tere mengait.. saya ni siap beli buku..tapi tak reti2.. hahaha..

Afiqah Azmee said...

tahniah kak aten!! best baby akak dapat macam macam barang crochet dari ibu dia <3

Tukang Karut said...

hadiah kat aku sekali...

Lea IsNawi said...

nak jugak satu!

NurWahidah Abdullah said...

msti comel nanti...:)

Waqheh said...

lama gua tak jengok...sedar2 ;u dh nak dpt baby...

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...