:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Friday, May 4, 2012

:: Spring 2012 ::

Assalamualakium.. cikten10 kembali !! 

kali ni nak tempek gambar sakura banyak2.. 
last week kitorang berhanami dekat Iwate.. Kitakami nama tempat tu.. 
enjoy la gambar kitorang yang ntah pape ni ehh ^^


mee goreng.. popia goreng.. karipap menjadi menu pilihan untuk hanami kali ni :)


selain makan.. men gitar nyanyi2..



amik gambar ^^


bergambar.. ce teka mana aku ? hehehhh


makan ice cream.. namanya babahera.. ice cream ni kira trademark untuk akita la.. famous ni. first time jumpa ice cream cantik mcm ni.. time musim bunga, tulip kembang memang banyak la ice cream ni.. cantik kan :)


sakura warna pink.. warna pink  xbanyak sangat.. tapi cantik !!


jenis ni banyak.. warna putih.. :)


kasik close up sket.. :)





sakura road.. :)


abaikan model yang tak bertauliah itu ya .. keh3




bia dah gila melompat macam2 gaya ada ^^


time melawat tulips pulak.. :)


ok.. cukup ! kang rabun plak mata korang tengok gambar banyak sangat.. insyaAllah aku akan cari masa and rajinkan diri mengupdate blog dan jugak blogcrawling.. ngeh3.. daa~






Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

26 comments:

Uncle Jonni said...

weeewittttttttttt... lawo tempat tu.... huhuhu

Tukang Karut said...

perghhhhhh... cantik!

Anum said...

cantiknya gambar2
mesti camera mahal

Munnafendy said...

fatin! sy nak sgt tulip tu! pos blk malaysia boleh tak? =D

YOUsoF said...

Entri berbunga yang sangat cantik! ;)
Serius kauorang memang bertuah..

Apsal aiskrim tu comel sangat?

Dalam ramai² Cik Ten10 yang paling slim.. hehe

Hanamiko Sakura said...

mata dah juling menjamu permandangan bunga2 yang di post khas dari kak fatin.. wow! hehehe

ABU said...

catek dan sedap gambar eskrim tu..

ce teka mana hang? tu baju garis2 hitam merah hahaha

cantek gambar gambar bunga tu..

btw, lama hang mnghilang.. seronokla musim cuti kan..

teyn teyn said...

awww.. bestnya.. serious , nak ice cream tu skang jgk . cemburu~

aReLaN said...

ii na.nak hanami jugak.wuuuu...hari tu masa gi nihon,tak sempat merasa hanami sakura yang mankai.

siti kektus said...

cantiknya semua pokok sakura tu weh. tapi kan, bila aku tengok lama2, bunga2tu mcm kena clorox weh hehe.


weh, asal ang macam makin kurus ni. :))

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

this year x puas hati la berhanami sebab kejap sgt...weather x menentu ...ai loikeee eskrem tue...eh dlm periuk tue mee goreng ker uols???

cotton candy said...

suka bunga sakura..hehe
cantik ais krim 2,,hehe

Hanis MY said...

lawanya i like i likeee... sakura berderet tepi jalan breathtaking! uwaa nak jugak ice cream gojes itew... perasa apa? sakura ke?

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ehhhh cantik plak aiskem tu..sayang plak nak makan

sweetsal said...

rindu kembali pd sakura...
pic semua cantik2

NurWahidah Abdullah said...

lawa tulip...huhu...

-fatin nampak lagi kecik...hehe..

budak penjara said...

mane pari-pari sakura??x nmpk pn hehe

Asmara said...

syoknya!terlepas peluang nak hanami dgn adik2 sini, berjalan pulak masa tu. huhu.. enjoy!

Kamalia said...

bestnya fatin..kami tak pi pun kat kitakami ni..tahun ni mmg takde rezeki nak hanami tempat jauh..jeles tengok eskrim tu..

ABU said...

ah pemalas betol sampai tak update!! :P

YOUsoF said...

Like komen blogger ABU kat atas ni.. ;P

chemay said...

wahhhh bestnyaaa.
teringin nak pergi sana jugakkkk
:')

♥ p a a n i ♥ said...

weii hahahahha!
ko ade upload kt instagram kan aritu mmg cantik sgttt!
pokok sakura putih tu dari jauh nmpak macam bersalji pulak kan. memang cantikkkkk!!

p/s: teringin eskrem babahera ituuuuu sbb comel.

Nur-nba said...

Cantiknya gambar bunga2 tu.. ~ Salam perkenalan untuk Fatin.

Juliet_iRa~" said...

nak tulippppp..fatin tlg keringkan tulips utk ira pls.......haha..serius!;)

nak pg japan nak pg japan..lama lg kan kat sn??nak pg musim bunga camni..so bulan 5 la ea?hehehe

Hafizin Jamil said...

tudung coklat tu single lg ke tak??haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...