:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Tuesday, April 24, 2012

:: Aku dan dia ::

Salam readers ! :)

fuhhhh ! fuhhhhh !! sarang labah-labah .. fuhhhhhh !! ok da bersih sket.. nak pot pet pot pet lak.. kah3


nahhh ! amik hang.. tulisan besar gedabak kalah tulisan anak gajah !

hari ni aku agak stress !! kelas paling pack hari ni.. dari pagi sampai ke petang..
kena plak kelas yg style kena salin note dari awal sampai abes kelas.. mau patah jari manis aku.. tak sarung cincin la aku nanti.. huwaaaaa


perkenalkan.. ini housemate aku.. dia jugak merangkap classmate aku.. so tiap2 ari mmg berkepit je la kitorang.. pi kelas sama-sama.. balik kelas sama-sama.. makan sama-sama.. tidur pun sama-sama.. namanya aimi.. 

masa ni kami tengah stress ni lepas abes kelas.. on the way nak balik umah singgah makan soft cream.. ¥100 (=RM3).. murah ting ting le ni !! 

emm.. ape lg nak bebel eh.. 


ni masa jamuan minggu lepas.. jamuan menyambut kedatangan ahli baru.. segak dak kami ? segakk kann ? hahahahh

tu je lah kot.. nak pi mandi pulak.. pastu nak mamam asam pedas ! yeayyyy

bubye ! 


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

21 comments:

Uncle Jonni said...

huiyyooo... eskrem.... huhuhu

Asmara said...

Gambate nee..

siti kektus said...

amboi. hepi kemain hang. haha :)


ok lah tu tulisan besar, senang nak baca. kalau kecik2, jenuh plak nak fahamkan. hehe :)

Tukang Karut said...

tub tulisan jepun ke?.

Munnafendy said...

pengamiran ke tu? hahaha lama dh tinggal kira2 ni fatin..bkarat dh rasanya..

asam pedas masak sndri ke? walah!

Hanamiko Sakura said...

fuhhh fuhhh.. saya tolong tiupkan sarang labah2 sekali ek.. hehe..

sekarang kak fatin dah tak kesorangan lagi.. dah ada housemate ^_^

ShahzCudin said...

waa..kagum..tulis nota dlm bahasa jepun

aReLaN said...

sungguh tak minat ngadap bibun sekibun dan seangkatan dengannya.wuuuu...kelas hari2 ada ke??

Hafizin Jamil said...

nak aiskrim dari member ko tu satu..haha

adan said...

sedapnya eskrim.. tulisan jepun nampak sgt keseniannya.. mst ramai pelukis kat jepun..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ce kasi translate sket.. tulis pe tu.. selain formula pengiraan.. hehe

Papa Mifz said...

mesti sibuk sgt2 kan sampai agak lamo menyepi...

si para para said...

err saya fail..hehe

♥ p a a n i ♥ said...
This comment has been removed by the author.
♥ p a a n i ♥ said...

nota ko dalam bahase jepun ke weh? hoho ko mesti bole ckp jepun kn?

Juliet_iRa~" said...

heeee bz ea skang..dah msk degree lgi byk kerja kan...:)

all the best!ira pn xsmpt nak bw sgt..

take care fatin~

chemay said...

comel korang dua ni.
nak ngorat boleh?
:P

d_LA said...

intro kite lbh kurang je, dok tiup habuk kat blog..hehe..asal dla kene ngendap gile2 nk baca tulisan ni fa10..kecik sgt ke tulisan ni @ mata dla ni x ckp bsr..hehe..

محمد رازيق said...

hai cik ten10.. s0ri lama dah x berblog ni.. hope ingat lagi blog kami. hehe. anyway jmput singgah blog bc entri TERKUNCI :)

YOUsoF said...

Sawang dalam blog kita lebih kurang sama banyaknya kan. ;D

Kauorang nampak segak! *sambil tersengih.

ABU said...

segak dowh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...