:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Friday, April 6, 2012

Salam readers..

semalam 入学式/nyuugakushiki/hari pendaftaran aku dan rakan-rakan seangkatan.. =)


sebahagian dari kami.. ce teka mana aku ? keh3


nah.. aku post gambar ni kat fb.. siap ada yang cakap macam muka budak kecik la.. muka tembam la.. ape2 je la.. yang pastinya saya baru daftar tadika semalam.. keh3 =p

ohh.. untuk pengetahuan korang.. tahun baru kat Jepun ni bermula pada 1 April.. so hari pendaftaran tadika, sekolah, universiti and so on memang berlaku pada bulan April.. makanya bulan March 2014 kalau xde aral melintang insyaAlah aku grad.. hopefully =)



Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

16 comments:

Asmara said...

wah ramainya msian kat Akita. kat sini kohai 5 org. tp total 20+ la. ni semua kohai ke campur senpai?

Waqheh said...

jepun mmg pelek...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

another 2 years to go...fighting
muka awekzzzz muda tue uols...

ShahzCudin said...

xpaham la..ni daftar utk ape? sblum ni foundation ker?

Hanamiko Sakura said...

akak!! gambatte kudasai >_< hehehe

Lea Isnawi said...

cik ten yang pakai baju kuning tu kan kan
hujung sekali belah kiri
dh boleh cam dh :)

profmie said...

dh sem baru ae...sy cm sgt awk..hahaa..(ceh mcm kenl lmae pula,pdhal dlm blog jea)hehee

Tukang Karut said...

bukan muka je... aku tengok badan pun macam budak baru lepas spm...

mOon EyEzS said...

budak kecik tu tak dak la...tapi kalo muka bdk tadika tu mmg sesuai sangat....heehheheeh

Aishah Zin said...

xpyh nk suh teke2.ko punya sengih dah nmpak walaupon sekilas je pndg gmbar tu.haha:)

Hanis MY said...

waa yg dekat pun tk sempat nk jenguk apetah lg di akita... insyaAllah ada rejeki nanti leh lawak adik manis tenten di akita take care dear!

adan said...

gambar tu sekali tengok je dah tahu la..

aReLaN said...

nyuugaku omedetou!!!ganbatte ne akita dai de!!!

ABU said...

ok 89...huhuhuhu

mmg mcm budak budak pung hahahaha :P

CikUna said...

cute.. awet muda tu.. hehe..

Juliet_iRa~" said...

mn gambar grad??hee

dah mula laa as a degree student kan?

all the best!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...