:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Monday, April 9, 2012

:: Birthday ke 15 ::

Salam readers

nah.. tengok gambar je la ea.. birthday ke 15 ni.. kuang3


ada fruits tart dari kawan2 seperjuangan yang disayangi


ini jugak dari mereka :)


kek coklat dari seniors


cheesecake pun dari seniors

ada nasi ayam jugak tapi lupa nak snap sebab dok pulun makan..
imagine sendiri la ye ayam dok bergolek-golek.. hahahh

ini sambutan birthday paling meriah rasanya sepanjang hidup aku setakat ni..
happy sangat-sangat.. thanks buat kawan2, seniors untuk birthday party beserta makanan yang sedap2 belaka.. thanks kepada semua

itu sahaja coretan buat kali ini.. muahhhh :D







Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

28 comments:

Tukang Karut said...

aku rasa angka tu terbalik la... mungkin 51 kot?

Uncle Jonni said...

awak 15? wah!! sebaya ah kita....

kehkehkehkeh

cotton candy said...

wah muda lagi fatin nie rupanyer..hehe

bestnyer dpt mkn kek byk2..hehe

Hanamiko Sakura said...

hah!? kak fatin 15 tahun... hehe kasi secret punya umur kah?

Munnafendy said...

fatinnn hepi day yaaaa =)

yg pkai kain pelikat tu cina ka melayu ka jepun ka??

Papa Mifz said...

happy belated birthday yer...:)

aReLaN said...

lor...kenapa tak gitau awal2.aiyoo..papepon otan ome ne fatin-chan!!!moga sentiasa dalam rahmat-NYA

ShahzCudin said...

laa..form 3 rupenye..kah3

meriah2..tgk gmbr je pon dah dpt rasa meriah die cmne..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hepi belated bufday
kira thn ni PMR la ekk
curlastt muda belia gituew hahahahaha

ABU said...

ya la 15 la sgt kan..hahaha

selamat hari jadi.. semoga panjg umur dan di berkati olh Allah swt selalu..

merantu merantu jgk kan tapi besday party ttp vogue..hahaha

sedap je cake tu..

btw, teringin nak duduk dalm rumah pintu min sliding macam dalam katun doremon tu..

nak tanya dinding dia tu buat drpd apa? kaca ke keras ke? kain?

sbb dalam tv tengok mcm seng koyak je.. hahahahaha #seboknaktahu :P

ABU said...

typo
min - main
seng - senang*

hahahaha

Waqheh said...

salam..gua xnak komen pasal entri lu tapi gua nak cdg kat lu..grad nnt bawa balik kete jepun. studen ada AP kete kan..ke dh xdpt skrg ni?

adan said...

tiga lilin besar satu lilin kecil.. adakah itu bermaksud anda berumur 31 tahun? hehehe.. cam tak caya je klu birthday ke 15.. =="

btw Happy birthday semoga panjang umur dan bertambah amal..murah rezeki..cepat kawen.. lambat wish.

Hanis MY said...

alaa tak kuwa gambar tu...apapun alhamdulillah rezeki, happy belated birthday gojes...

aReLaN said...

saya susume keje kat nihon dulu amek keiken.lain kuuki dia keje kat malaysia ngan japan walaupun company japan sendiri. timba la pengalaman sebanyak mungkin kat sana baru balik ye.hehehe...kalau ikutkan nak keje sana gak dulu tapi masa saya sotsugyo,memang susah dapat keje kat sana.waaaaa

CikUna said...

happy belated birthday... =)

Juliet_iRa~" said...

syoknyaaa smbt besday kat sn sbb rmai caring..ngee

jauh dr family kan..

happy birthday dear fatin!

smoga panjang umur, dimurahkan rezeki, success dlm study n cpt2 kahwin..ngeeee

Kamalia said...

happy belated birthday fatin..
wow,sangat best tu..
ade yen/jering lagi kat situ..eh,dia pakai kain pelekat ke?ekeke
nnt kirim salam dengan dia hokey..:)

Asmara said...

tanjobi omedetop! hehe.. makin meningkat dah usia. seronok bila celebrate dgn sahabat2 tersayang gitu. :D

ash said...

oit 15 thn upenyer..patut xcited je tgk kek besday hehehe.. smoga pnjg umur n dmurahkan lg rezeki..:)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

owhhhh 15 erkkkk.. haha.. iya kan aje laa...

si para para said...

selamat hari lahir budak kecik.hehe
belaja rajin2.

:)

chemay said...

wahhh bestnya ada ramai yg sambutkan bedayyyyy
<3

happy belated ya sayangg.
may Allah blessed.
:)

-SUPERGIRL- said...

wah sukenyeeeeeeeeeee !!!!! nak sikit kek ! hehe

follow awk :)

NurWahidah Abdullah said...

wah,,banyaknya makanan,,,hehe..

Lea Isnawi said...

wahhhh banyaknya kek!

btw, hepi belated besday ye adik fatin yg baru tingkatan 3 :P

♥ p a a n i ♥ said...

banyak la ko 15..wakkakakaa.
hepi belated besday fatin!!

d_LA said...

tipu dla letewww umo 15thn..harhar..hp belated bday fa10..soriler ketapi lmbt giler nk wish..arini, baru rs nk blogging..stressed dah ngadap keje..hehe..hope fa10 berjaya dunia akhirat..Amin^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...