:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Tuesday, August 7, 2012

:: design t-shirt ::

Assalamualaikum.. ^^

hari ni 7 Aug !! Lagi 5 hari nak balik Malaysia yeayyy !! Kalau la aku tau kelas abes semalam 6 Aug, hari ni jugak aku amik tiket.. Tapi apakan daya dah terbeli 13 Aug so tunggu je la dengan sabar..

Ohhh.. Aku perlukan pendapat korang semua ni.. Actually aku tengah berusaha untuk men-design t-shirt tau.. Kat sini aku dah buat beberapa design bodoh-bodoh je.. Antara design2 yang kat bawah ni korang suka yang mana? Or kalau ada idea boleh usulkan ye.. Korang semua kreatif belaka kan.. So tolong la kasi komen ye :)

Yoroshiku :D

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

17 comments:

Tukang Karut said...

wuaa...sukanya dia...

Anum said...

comel je

Yousof said...

Sabar je la, takkan lari Malaysia dikejar.. ;P InsyaAllah kau selamat sampai bila tiba tarikh tu..


t-shirt utuk cuti? best².. Aku sekali je pernah buat t-shirt sendiri, nak buat lagi asyik tertunda je..



Aku suka yang pertama sebab warna dia ceria, semangat nak tengok, semangat nk cuti! Tambahkan sikit apa benda yang patut dan bertambah comel! ;D

si para para said...

Yg no1 comel.. Simple... Pink... Suka pink eh..

Munnafendy said...

suka yg 1st ! nampak ceria

ct kektus said...

aku suka yg ada payung. :D

Uncle Jonni said...

aku suka yg no 2....

waaaa... da tak menahan nak balik kg tu... huhuhuhhu

Yousof said...

*Hehe mungkin bintang kuning kau tambah sikit, buat saiz besar dan kecik.

Payung kat bawah tu pun boleh letak sekali kat dalam tu. Buat macam payung tu tercampak, kata teruja nak cuti kan! ;)

Aishah Zin said...

Waaa...tiga2 lawa. tapi ak prefer second punya design.Boleh bayang nampak cantik bila duk kat tshirt.hehehe.

amboiii..sampai KL jangan terambik bas p tganu plak.kot tsalah kampung nanti.haahah :))

Hafizin Jamil said...

aku prefer yang no .2 tu..nampak biasa je..

Ash Give said...

comel.. buatkan tu aku jugak satu.. letak ashgive.com kot kot nnti aku nak hantar pegi kedi soh buat :)

Pink Lavender said...

makneng pilih yg 1st tuh...ceria jer..
cik1010 blaja kat jpun yer..
blaja rajen2..
sonok tgk org blaja overc nihh..

makneng follow sini
jemputla follow makneng

Ash Give said...

mana tak nampak pun dalam twitter..

♥ p a a n i ♥ said...

aku suka design no 1. nampak hepy. pastu design no 3 tu aku suka payung dia. cantik. hehehehe

Lea Isnawi said...

no 2 tu comel!

Cikgu Ma said...

semua comel..cmner ni??

Mishter Izwän said...

yg no 2 nmpka nice, act 3 3 lawa.
pape pun slmat pulang ke msia, esuk da 13hb. slmt hari raya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...