:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Tuesday, August 14, 2012

:: safely arrived ::

Assalamualaikum :)

Alhamdulillah dah sampai pun tanah air tercinta..tak sempat nak snap gambaq pulak tempek kat sini kasi bukti kat korang aku dah sampai! Macam tak perlu je keh3

On sekarang aku on the way ke bandar tasik selatan.. Tujuan utama utk ke chow kit mencari pengurup wang.. Then patah balik KLIA flight ke kedah kul 1.55pm..

Selamat hari raya in advance dr cikten10 buat semua yang baca blog cikai ni.. :)) maaf la kalau ada silap dan salah dok komen2 tu ea :D

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

15 comments:

Anum said...

selamat hari raya
maaf zahir dan batin

Maria Menado~ said...

selamat hari raya..selamat kembali. :)

Hanamiko Sakura said...

selamat kembali ke tanah air XD dan selamat hari raya..

Tukang Karut said...

selamat kembali ke pangkal jalan...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

selamat hari raya!!

alhamdulillah..dah selamat balik

Yousof said...

Alhamdulillah dah sampai pun kawan kita sorang ni. Patutlah rasa dekat je.. ;P


Lepas jumpa pengurup wang mesti kau tersenyum lebar kan. hihi


COMEL e-card raya kau ni!!
Selamat hari raya juga, raya² juga jangan dilupa pada yang tiada ;)

Hafizin Jamil said...

selamat pulang la orang jepung..

Munnafendy said...

fatin! raya kat mane?? slmat hari rya oke :)

Aishah Zin said...

Tin! Selamat hari raya tau. Maafkan salah silap aku neh. ade terkasor terguris tu ampun maaf dipinta ye..hee... Sayangggg awakkkk ten tennnn :))

Biskut sempat buat tak?

♥ p a a n i ♥ said...

selamat hari raya cikten!!!! :)))
mane ole2 dari jepun utk akuuuu?

Uncle Jonni said...

salam lebaran tuan rumah...

LadyBird said...

Salam Aidilfitri

Ibnu Kassim said...

baa~ CAK!!

untungla beraya di kg.. nak duit raya!!

محمد رازيق said...

selamat hari raya my fren! lama tak lawat blog hang. hehe. pekaba? free2 jmput singgah blog kami yang baru disapu sawang. hehe

Ash Give said...

wah mesti tengah seronok bercuti cuti ni.. sampai tak sempat no online kan..

selamat hari raya cik ten10.. maaf zahir dan batin..

kad raya, duit raya dan coklat saya dah dapat.. emmm.. terima kasih bebanyak, saya suka :)

http://www.ashgive.com/2012/08/dapat-kad-raya-dan-coklat-daripada.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...