:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Sunday, September 2, 2012

:: Tahun ni punya raya ::

Assalamualaikum..salam aidilfitri buat semua.. Semua orang pun update pasal raya kan.. Aku pun nak jugak tapi gambar ada la beberapa ketoi ja.. Maklum la busy basuh pinggan mana nak sempat amik gambar.. Tempek yang ada je la ea..

Gambar pertama tu ambik hari raya ke 2.. Kat kampung.. Tu semua sepupu sepapat lah tu.. Sekerat ja masuk gambaq pun

Gambar last pulak hari raya ketiga.. Majlis pertunangan sepupu aku.. Hebat tak hebat nak bertunang pukul 3 petang, pukul 10 pagi tu baru buat hantaran 7 dulang.. Keluarkan segala skill yang ada siap la 7 dulang.. Gambar dok dalam kamera lagi.. Xdapat nk tempek kat sini

Gambar kedua tu semalam.. Di majlis perkahwinam best friend aku.. Dah selamat jadik bini orang dah pun.. Alhamdulillah moga kekal bahagia hingga akhir hayat :)

Tu ja cerita raya aku.. Busy dengan majlis kawin dan tunang kawan2 je.. Last2 aku jugak yang single mingle lagi :p

Kuih raya tahun ni semua adik aku yang buat memandangkan dia cuti lama tunggu panggilan kerja..aku buat kek je 2 ketoi..

Sesapa free jom la gi jenjalan..aku plan nak ke johor..kalau ada rezeki nak lajak terus ke singapore.. Jom3 !! Cuti lagi sebulan !! :D

Pada yang dah masuk kerja balik tu selamat menjalankan tugas.. Pada yg masih bercuti tu selamat bercuti..hati2 ya :)






Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

9 comments:

Ibnu Kassim said...

baa~ CAK!!

mingle tu ape? kuih raye ke?

ct kektus said...

selamat hari raya beb.

dah alang2 mai johor, meh singgah umah aku beraya. :D

Tukang Karut said...

ni raya sakan ke ni?

Hanamiko Sakura said...

ehem2x.. single mingle? bukan dah berpunya ke.. ehem2x *gatai lagi tekak ni hoho ;p

Papa Mifz said...

selamat hari raya yer...:)

Wak Gelas™ said...

meriahnyer raya uoolss.. hehee

Ash Give said...

mana hilang!? lama tak nampak..

♥ p a a n i ♥ said...

weh..lama xsinggah siniii. ape kabar cikten?

محمد رازيق said...

cak!. hai kawan lama :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...