:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Tuesday, November 20, 2012

:: BBQ at Tazawako ::

Assalamualaikum and good morning O.o

ohh harini suhu paling tinggi pun 7 darjah celcius paling rendah 2 darjah celcius.. sejuk2 ni jari mengeras tu yang payah sket nak menaip update blog ni.. *alasan.. keh3

ni nak cerita pasal last two weeks.. kl buat ikan pekasam ni dah bleh goreng dah ni.. hahahahh
memandangkan cuaca pun baik pada hari ahad tu so kitorang plan nak berBBQ di Tazawako.. tak jauh mana pun.. sejam lebih perjalanan saja..


 >.< 

so jom nikmati keindahan alam di sekitar tasik tu..

 momiji/mapple warna kuning..


semua tu dok keliling api bukan tolong bakar ikan pun.. memanaskan diri ja.. hahahahh 


sementara menunggu jejaka2 kacak bakar ikan dan udang kitorang sibuk berposing.. keh3 :D


autumn in my heart !! antara banyak2 musim autumn la paling aku suka sebab pemandangan cantik..


konon2nya real la kan.. padahal berlakon je lebih.. hahahahh 
ohh sapa yang ada instagram meh la follow aku.. fatin_othman
aku mmg selalu update gambar2 kemana saja aku pergi kat instagram.. kalau blog ni ikut mood la.. kalau rajin aku update la.. tapi selalunya malas la.. hahahahh 

rasanya ni entry last untuk musim luruh.. lepas ni beku la blog aku penuh ngan gambar snow pulak.. 


ceria-ceria selalu yaa.. tata

*minggu depan aku exam.. doakan aku ya.. dan jangan lupa jugak untuk doakan saudara seislam kita yang sedang berjihad tu ya.. till thenn 


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

11 comments:

Anum said...

cantiknya pemandangan

Rai Ourkizuna said...

da masuk fuyu nanti pakat takde la nak berbbq bagai kan..

Waqheh said...

suasana yg cun saling tak tumpah macam kat tasek jitra kah kah...

Tukang Karut said...

cantiknya...

محمد رازيق said...

wah. syoknya tgk sana ten2. hehe. bila aku dapat kesana? hikhik

Ash Give said...

aku tak pernah bosan tengok gambar jepun kau yg ko upload..

pokok pokok dia dan rumput dia semua warna coklat.. macam baru habis kena sembur racun rumpai kat mesia hahaha

cakap bbq.. hasil yg di bbq mana hahaha

Juliet_iRa~" said...

fatinnnnnnnnnnnnn!

hee dah abis final keee?

uuuhuuu lama xdtg sini..bz wei..haha plus malas mcm ko gak..hee

apa cer bru?syoknyaaaa autumn..hukhuk

aReLaN said...

best kat bbq sejuk2 gitu.kitorang dulu selalu masak ngan nabe je ramai2.hehehe...lama tak singgah sini.sori la ye.

Juliet_iRa~" said...

heee dah msk msm sejuk la ek..nak gakk rs hahaha :p

ni tgh exam ke dah habis?

amboi amboi amboiiiiiiiiiiiii

hahaha kemain lagi dia pnya plan hahaha tp bagus gak beli siap2 kan?heeeee...ehhh awk habis blaja bla fatin???lupa laa kalo ira dah tanya dl hahahaha...eh kat sana daiso brg harga range bpe?kalo kat sini semua RM5 hihihi ke sama je kat sini?gila kn kalo msk daiso hahah

Hafizin Jamil said...

sana 7 celcius..sini 17.. hehe.. 10 je beza.. patut la tangan tak berapa keras nak menaip ni..

Hanamiko Sakura said...

makan makan makan.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...