:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Sunday, December 30, 2012

:: winter yang busy ::

Assalamualaikum :)

Pejam celik pejam celik dah nak masuk tahun baru kan.. Aku plak busy dok buat part time dekat kilang roti sampai tak sedaq habaq.. Keluar g keja kul 5 petang balik kul 5 pagi terus tumbang.. Bangun tido masak siap2 gi keja lagi.. Macam tu la rutin aku bermula dari 5 hari lepas.. Hari ni kast day kerja yeayyyy ! Malam ni nak buat party la sket.. Actually aku nak cakap sebab tu la aku tak sempat nak usha blog mahupun update blog.. Boleh diterima bukan alasan aku? Kih3

Ok..nak tempek sket gambaran winter tahun ni yang dahsyat sungguh..

Cik hoii pun asyik membongkang ja depan heater sejuk2 ni.. Sian cik hoii mamanya busy dok buat part time tak sempat nak main2 ngn dia.. Sape2 takde keje nk buat tu bleh la mai melawat main2 ng ci hoii >.< cik hoii ni manja bangattttt macam tuan dia kott hahahahh :D

Ok lah..itu aje sedikit intro utk winter kali ni..nt2 aku update lg..banyak cerita2 yg terperam sebenarnya.. Tp apakan daya tak terdaya nak update.. Ayat apekah ini? Kah3

Bye ! Have a nice weekend :)













Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

10 comments:

Tukang Karut said...

ais tu kalau buat abc pun sedap gak tu...

Cahaya Dayana said...

Tebalnya salji...hua

Cahaya Dayana said...

Tebalnya salji...hua

HaniShah said...
This comment has been removed by the author.
ct kektus said...

macam gambar hitam putih pulak dah rasanya. huhuu

hoi kemain menepek depan heater je. :D

Hafizin Jamil said...

tak balik lagi ke kat jepun tu..rasa dah nak habis dah.? haha

aReLaN said...

yuki ga suki. fuyu ga suki. gian lak nak bersnobod tengok gambar yuki tu.

Ibnu Kassim said...

baa~ CAK!!

adakah beliau meniru gaya cikten10 tidur?

Ash Give said...

apesal hoii mcm pingsan terpeleoot pala dia hahaha..

nampak gambar salji pun aku dah rasa sejuk.. kat sini hujan je, kat sana salji plak kan..

mashuk la kan keja part time kat jepun..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

tengok pon dah tau sejuk gila...

GKSB xtahan sejuk..tu yang xleh p oversea tu keh3...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...