:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Tuesday, August 23, 2011

Safely arrived

Assalamualakum..

Alhamdulillah aku da selamat sampai Sendai ..korang buat ape hari ni ?..membeli-belah baju raya ?..buat kuih raya ?..ke buat taik mata ?..haha

Kat mana2 pun mesti terasa kemeriahan nak menyambut Syawal yg bakal menjelma kan..semalam aku sempat tinjau SOGO, jalan TAR and Masjid India ..walaupun hujan orang macam ikan bilis ..sesak!..

Bila dah pening ramai sangat orang, aku pun naik train gi Times Square ..antara tempat yang menjadi kesukaan aku untuk shopping baju dan accecories ..harga memuaskan design cantik stylo lagi !..

Ohh aku just nak bagitau aku da sampai je sebenarnya ..hati ni sedih sangat ..cerita pasal shopping lupa la kejap rasa sedih tu ..

Aku ucapkan selamat bershopping, selamat buat kuih raya dan selamat pulang ke kampung buat korang semua ..




- Posted using BlogPress from my iPhone
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

14 comments:

Waqheh said...

selamat. kim salam kitereksu..kalo jumpa otomen taro sekeh pala. ushar2 tgk kot ada evisu. pos mai kat gua selai

Tukang Karut said...

aku pun nak kirim salam dekat shinchan yea...

ApiH said...

Alhamdulillah selamat sampai.. nanti mintak tolong doraemon keluarkan alat buat kuih raya... ;)

zati embong said...

bguslah dah selamat smpai fatin.xpe,jdkan beraya kt jepun ni salah 1 kenangan hdup fatin eh.

muhamad hanif said...

Laa,


dah dekat jepun ke ? tahun ni Malaysia ada mjlis rumah terbuka besar-besaran tau.


HAHAHAHAHAHAH

ArulchelseA said...

ooo..kluar ngan org lain ek... kih kih kih.. bnyk shoping..

*tk dtg pun kan..penat la aku tunggu semalam...org tokyo tu pun naik nyampah tgok muka aku..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

alhamdulillah...

Ezay Hadry said...

Alhamdulilah selamat sampai..rajin2 study yer, kiteorang nak melantak makan puas2 ngan open house..

hihihi *pdahal kena msuk U tak lame dah..adehh malas

d_LA said...

Alhamdulillah dh slmt sampai..
jgn sedih2 taw..take care fatin

♥ p a a n i ♥ said...

laaaa tak raya cni ke? ingtkn balik aritu smpai raya

bunga said...

Alhamdulillah..jaga diri tau..

WuMing said...

Wah.. shopping sakan...

Selamat hari raya..

aleen aiden said...

alin pon slalu jln timesquare n jln tar!ade kemungkinan x kite sbenarnye pnah jln sbelah2?hu3

siti kektus said...

syukur kau dah selamat sampai. ;)



tak beli2 ape2 ke cuci mata semalam? mana tau ko ada rembat sehelai dua baju murah. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...