:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Tuesday, August 2, 2011

:: h a p p y ! ! (",) ::


Assalamualaikum..

yeayy !! alhamdulillah.. lebih kurang kul 9.30 pm aku dah selamat sampai kat umah semalam..
letih tak tau nak cakap tapi aku rasa macam urat aku dah bersimpul macam reben dah..

walaupun flight dari jepun delay.. sepatutnya take off pukul 10.30 am tapi delay ke 12.00 pm..
nasib baik tak terlepas flight ke Alor Star.. alhamdulillah..

kalau semalam berbuka puasa dalam flight dengan onigiri dan air mineral je..
tapi hari ni berbuka dengan nasi beriani + ayam masak merah + kuih seri muka !!.. alhamdulillah..
happy sangat dapat berbuka dengan family.. (",)

sebelum aku lupa.. aku nak ucap jutaan terima kasih kepada yang mendoakan perjalanan aku semalam..
line internet kat umah agak slow.. kalau line mengizinkan aku akan jenguk korang ye.. rindu jugak dengan cite2 korang semua.. ape2 pun selamat menjalani ibadah puasa.. 

kepada incik bf.. awak jangan sedih ye xdapat berbuka dengan family..
nanti kalau ade rezeki kite jumpa ea.. kalau saya TERrajin sket, saya buatkan kuih tart nenas favourite awak ye.. (",)


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

29 comments:

ash said...

selamat bercuti wak..dh duk umh tu mkn puas2 6ti xdela kempunan hehe

siti kektus said...

seronok kemain ea kau dapat makan sedap. :p



passt. boleh lah anta tart nenas tu ke mari sikit. haha

adan said...

selamat bercuti...
boleh pulak TERrajin kan.. ahaha

Ezay Hadry said...

alhamdulilah dh sampai..selamat berpuasa cikten

muhamad hanif said...

kimono ?

Errr,,,

ORLANDO AHMAD said...

best nyer nasik beriani

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

Alhamdulillah..
Selamat semuanye..

Cik TeN10 said...

ash

ye.. mmg mkn byk pn.. smpai tersadai dh ni.. hihi >.<

♥ p a a n i ♥ said...

buat tart nenas tu hulur2 la kt cni ckit yee...haha

Cik TeN10 said...

siti kektus

mesti la.. heaven tahu !! kih3

pssst maaf lah aku tak serajin tu.. hahaha >.<

Cik TeN10 said...

adan

thanks.. =)
ahaa.. ko doa2 la bg aku TERrajin kan.. kih3 >.<

Cik TeN10 said...

Ezay

alhmdulillah.. =)
selamat berpuasa juge utk anda..

Cik TeN10 said...

ORLANDO

ohh sgguh enak sekali.. nikmatnya tak dpt diungkapkan dengan kata2... cewwahhh !! haha >.<

Cik TeN10 said...

meniti senja

em.. syukur alhamdulillah =)

Cik TeN10 said...

paani

alamak.. xsampai plak nk hulur.. kih3 >.<

Tukang Karut said...

ehem ehem... tak kan nak bagi bf je... aku pun nak jugak...

Waqheh said...

sizuka dah sampai...nape tak ziarah nobita

Asrul "iLham" Sany said...

sodapnye.. :D

nak sket biskut

:D

Cik TeN10 said...

TK

ahaa.. kl nk kena bayar la.. haha >.<

Cik TeN10 said...

Waqheh

a'ah.. sizuka tengah bersenang lenang di umah ni.. hihi >.<

Cik TeN10 said...

Asrul

aipp.. pose2.. hihi >.<

kl nak kna tggu raye la.. =)

ArulchelseA said...

dah selamt smpai dah..bgus la..kih kih kih

apik pehe said...

ahamdulilah da selamat sampai..hehehe..ader bawak balik ole2 untuk apik tak?

Cik TeN10 said...

Arul

alhmdllah.. =)

Cik TeN10 said...

apik

alhamdulillah.. alaa kali ni xbeli ole2 untuk sape2 pun.. tengah sengkek ni.. huhu >.<

Far8 budak baik said...

waaa seronok gile budak ni..
perghhh dari jepun kot..
aku mmg nk pi sana ngan kau nnti boleh??hahaha
waaa..ayat kau terharu je aku bace..
mesti lama ddah tak jumpe famili
knn..hahaha..=)

Cik TeN10 said...

Far8

mesti lah seronok !! dpat balik umah makan best2 sape tak seronok wehh.. haha

jom r tapi tiket sdri tanggung r.. haha >.<

ohh kau terharu ke ?? aku lagi terharu.. kih3.. agak lama la xjmpa family.. >.<

si para para said...

selamat pulang~
terlambat datang pulak.hehe

Cik TeN10 said...

si para para

thanks ! =) biar lambat asal selamat.. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...