:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Wednesday, August 10, 2011

:: Wordless Wednesday #5 " Open Campus " ::

Assalamualaikum.. ohayou gozaimasu.. (",)





untung bersih RM1000 ++


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

30 comments:

ORLANDO AHMAD said...

banyak untung, blanje aarr

Anum said...

syoknya banyak untung

Tukang Karut said...

aduyai... roti kirai... sedap...

Gimi said...

nampak sedap tu...byk untung tu..

Far8 budak baik said...

wahhhhhhhh..jual jual ehh..
seyes byk kot..
boleh lahh blnje aku kn..
hehehehe

mykhalis said...

sapela tukang masak nie?

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

alhamdulillah...

muhamad hanif said...

untung dah dpt, kimono tak sampai-sampai pun..

Cik TeN10 said...

ORLANDO

ni setahun yg lalu.. duit dah takde dh.. haha

Cik TeN10 said...

anum

memang syok la.. karipap 3 bijik jual 200 yen = RM7 .. kat mesia jual cmtu mampos kena maki.. tu pun kira murah tu..

Cik TeN10 said...

TK

ahaa.. org kedah panggil roti jala

Cik TeN10 said...

Gimi

ahaa.. pose mmg la.. semua pun nmpak sedap kan.. =)

Cik TeN10 said...

Far8

a'ah jual masa last year.. ahaa.. duit dah abes da tggal tabung je.. haha =)

Cik TeN10 said...

khalis

ce teka ?? ^^

Cik TeN10 said...

meniti senja

alhamdulillah.. dh tggal tabung je.. haha

Cik TeN10 said...

hanif

kau nak kawin bile ?? tggu kau kawin je la.. tu pun kl aku kat sana lg la.. haha >.<

MataHati @ MH said...

banyak tu untung..nanti boleh buat projek biskut raya lah pulak..

err..agak2 tahun ni cin fatin nak kasi tak duti raya? ...huhuhu

siti kektus said...

peh. byk tu untung kau. boleh pulak ea kau jual2 kat sana. hari2 biasa kau jual jugak ea.

zati embong said...

wahwahh sgt bnyak untung!hihi jat suka!

diskopi said...

Mohon singgah untuk menyampaikan berita baik!

Bersih 2.0: Merakam Semangat Zaman/Capturing The Spirit Of The Times – Pertandingan Menulis Esei dan Cereka di dalam Bahasa Malaysia dan Bahasa Inggeris.

Lebih daripada RM6,000.00 untuk dimenangi + buku-buku + tshirt diskopi super kool edisi terhad + peluang untuk karya anda diterbitkan di dalam bentuk buku!

Kalau anda berminat untuk terlibat di dalam usaha bersama merakam semangat zaman dan memenangi hadiah-hadiah tersebut, check it out - butiran, syarat dan peraturan pertandingan ini kat:

http://diskopi.wordpress.com

Anda boleh juga download poster pertandingan menulis esei dan cereka ini dalam jpeg file dan meletakkannya kat blog, website atau facebook anda supaya kawan-kawan anda yang lain juga tahu tentang peluang baik ini.

Tolong war-warkan tentang pertandingan ini kepada jaringan dan kawan-kawan anda yang kat online mahu pun offline.

Terima kaseh.

ArulchelseA said...

waa manyak untung aaaa..talak bagi sama saya ka?..wa pun juat sayo talak untung ini macam...


*pasal kotak komen tu..sy tk tau nak ajar..meman tamplte tu kotak komenye cam gitu..

Cik TeN10 said...

MH

ahaa angan2 tu mmg ada tapi tak sempat.. seminggu sebelum raya dh fly balik japan dah.. next year maybe amik tempahan kuih raya.. =)

disebabkan sy tak beraya tahun ni maka duit raya pun xde lah.. hihi >.<

Cik TeN10 said...

siti kektus

berbaloi.. diorang suke makanan m'sia.. alhmdulillah sambutan hangat !! ohh tak.. aku jual masa open campus je.. hari2 biasa tak sempat la wehh dgn class segala.. =)

Cik TeN10 said...

Jat


suka jugak !.. suka sebab orang jepun suka and boleh makan makanan Malaysia.. =) ade yg siap mintak resepi lagi..

Cik TeN10 said...

Arul

untung gua dah bahagi2 dengan anak2 buah maa.. =)

si para para said...

petang tadi dah nk komen.
tapi tenet kong pulak.
selalu macam tu.ish3.

banyak jgk tu untng..
tahun ni boleh la kongsi untung ye cik ten10.,hehe

d_LA said...

wahhhh..foods tu pun nmpk bersih sgt2..byk untung dpt yer..hebat2

Cik TeN10 said...

si para para

ahaa tu lah pasal.. asal bukak je xleh.. tangan dh gatal sgt nk mengomen tapi internet pulak buat hal.. last2 off laptop tido.. haha sng cite

alhamdulillah.. rezeki.. =)
ahaa tggu dan lihat mcm mana tahun ni ea.. semoga junior2 sy berjaya lah handle..

Cik TeN10 said...

d_LA

emm pic roti jala tu mik dr google je.. pic karipap tu betul.. roti jala xsempat nk snap pun gmbar.. laris sgt.. asal letak je abes.. >.<

alhamdulillah.. harap2 tahun ni pun mcm tahun2 lepas jugak lah.. =)

ash said...

agk2 klu bt bisnes goreng kropok lekor laku x kt sne..masyukk$$$ hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...