:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Wednesday, August 3, 2011

:: Biskut raya ::

Assalamualaikum..

" tadi kawan mak tanya ada jual kuih apa-apa tak ?? kalau kita buat bisnes klia sangat la..! ''

tudiaa.. mak aku dah start atur plan dah.. aku la yang nak kena buat tu..
tapi ok jugak kan daripada tak buat ape2 kat umah.. ade jugak keje nak dibuat kan..homework ada tapi malas pulak.. haha

aku plan nak buat Cornflakes Madu.. 


ehsan dari cik Google

ini memang wajib aku buat tiap2 tahun.. biskut ni memang jadi pilihan utama budak2 sebab dia crunchy dan manis.. aku pun suka jugak.. (",)

dan.. aku nak buat untuk diri sendiri jugak.. nanti xde la kempunan nak makan kuih raye walaupun terpaksa beraya di lab kan.. 

emm hari ni nak masak ape pulak ye untuk berbuka ?? any idea ??







Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

26 comments:

adan said...

hye kawan... sihat tak?

post untuk aku biskut tu boleh?

kita kan kawan...

Ezay Hadry said...

mmg faveret la cornflakes madu tuh..
nok jugok!!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

Raye dalam lab?
Tetap beraya..
Petang nieh makan berbuka best2 ngan family..
Selamat berbuka..

si para para said...

bestnya..peberet jugak tu..hehe

oh petang ni pg beli kat bazar lagi...

selamat berbuka... berbuka bila dah masuk waktu ye..hehe

Waqheh said...

nape lu tak bawa balik biskut shin chan je jual kat malaysia ni hahh sizuka? biskut doremon ok gak

H.J said...

nak pegi raya umah dia la..blh makan biskut cornflakes..haha

zati embong said...

cornflakes madu,feveret family jat fatin.hihi.

Cik TeN10 said...

adan

hye ! sihat alhmdllah.. =)


ohh ada udang disebalik mee rupanya ea.. ^.-

maap xde delivery.. nk mkn kna dtg umah.. kih3 >.<

Cik TeN10 said...

Ezay

nok kna dtg umah ler.. hihi >.<

Cik TeN10 said...

meniti senja

a'ah beraya kt lab.. class start seminggu before raye.. huhu

semestinya.. tengah menikmati saat2 terindah bersama family.. =)

selamat2..

Cik TeN10 said...

si para para

ramai jugak peminat cornflakes madu ni rupenye..

beli ape je kt bazar ??

ahaa.. mesti la tggu masuk waktu dulu.. >.<

Cik TeN10 said...

Waqheh

hahahh.. tak sempat lak nak gi carik biskut shin chan.. sizuka sibuk sket ari tu.. hihi >.<

Cik TeN10 said...

H.J

haha.. demi biskut cornflakes lautan pun sanggup ku redah.. kan ?? kih3 >.<

Ayu Firzara said...

Assalam and hye...jom singgah butik! pakaian dan tudung ekslusif. =)

http://www.firzaraexclusive.com/

Cik TeN10 said...

jat

sama la family fatin pun !.. tiap2 tahun mmg wajib la ade cornflakes madu ni.. kena buat berbalang2.. nasib bek simple je nk wt... =)

Cik TeN10 said...

Ayu Firzara

wslm.. hye =)

siti kektus said...

tu dia. dari tido tak ketentuan hala, baik kau buat biskut raya kan. hihi :p

weh, dah bpe lame kau tak beraya kat mlaysia? ;)

Cik TeN10 said...

siti kektus

tu lah.. aku pun da mcm cacing kepanasan tak tau nak wt ape kan.. aku plak mmg xreti dok diam.. hihi >.<

ohh tahun n 1st time aku beraya aidilfitri di perantauan.. kl raye korban mmg dh 4 tahun beraya di perantauan.. last year pun sempat raye 2 hari je kt m'sia..

ArulchelseA said...

wowo..sedap tu..bak sini sikit..nak rasa..kih kih kih

*sy olang pelat ma..memang ckp manyk tapi2 maa..kih kih

ORLANDO AHMAD said...

masak cekodok pown sedap utk berbuka...

Cik TeN10 said...

Arul

sket je ?? nah mik cornflakes sekeping g men jauh2.. kih3 >.<

gua ingt lu org jawa.. ^^

Cik TeN10 said...

ORLANDO

untuk berbuka.. ni untuk raye.. ^^

ABU said...

ini antara pebret aku ni kalau taime raya hahahaha

Cik TeN10 said...

ABU

ishkk ko suke tiru aku kan.. haha >.<

siti kektus said...

kat sana dia bagi cuti tak weh kalau hari first raya aidilfitri? yela, kan nak semyg sunat semua,



kau last year student ea.

Cik TeN10 said...

siti kektus

ahaa mmg xde la nk cuti2.. diorang bukan tau pn raye, semyg segala.. cuti ikut kalendar diorang je la..

tahun ni dh 3 tahun aku kt japan wehh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...