:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Monday, August 8, 2011

:: Red Velvet pilihanku ::

Assalamualaikum..

ehemm2.. kalau lelaki meleleh air liur tengok perempuan2 seksi.. meh sini aku ada benda yang lagi menggiurkan dan lagi bermaknauntuk diusha.. haha

jom layan gambar dulu.. 



amacam hero2 malaya sekalian ?? tergoda tak dengan kek ni ??
tahu tak kek ape ni ??

inilah dia RED VELVET CAKE .. aku blom pernah try lagi buat cake ni.. dah masukkan dalam list !! and aku try usha beberapa resipi kat internet.. so pasni nak cari barang2 nak try buat.. tapi aku tak nak buat cake.. aku nak buat RED VELVET CUPCAKE !!



nampak sungguh menyelerakan bukan ?? memang kek ni sangat sedap !! 
kalau ade yang nak try buat jugak boleh la usha << SiNi >>
siap dengan tips lagi ha.. so let's try !! jangan tahu nak nganga mulut je.. bai !


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

33 comments:

ORLANDO AHMAD said...

tak teruja kowt tengok pempuan seksi keh3...

d_LA said...

mmg tergoda kan..nk try wat gak la nanti..terngiang-ngiang lg kesedapan kek ni..yum yum

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

buat kan..
nak rase...

Anum said...

sedapnya, mane nak beli nie

Waqheh said...

belang mcm bendera malaysia...

H.J said...

tak terliur langsung...

muhamad hanif said...

taklah menghairahkan pun.



lalalallalalalala..

Tukang Karut said...

ermmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!

si para para said...

nak.....

zati embong said...

baru tgk kat blog dLa td.haha.jat gile choc je.hihi

siti kektus said...

ternganga mulut lah sedap. tau2 ada orang suapkan kek. haha :p




peh. nampak sedap weh. hari tu aku macam pasan ada orang dah try buat. ni yg macam nak try.

uit, kau dah jumpa jln nk tunjuk kucing hitam belum? lalala

ArulchelseA said...

cik 10 mana tau lelaki meleleh air liur tgok pmpuan..kih kih..

waahhh bg aku satu kek tu..mcm sedap je..kih kih kih..

Cik TeN10 said...

ORLANDO

cehh.. padahal terbeliak bijik mata dua2 belah.. haha ^^

Cik TeN10 said...

d_LA

ahaa.. jom kita try jom! =)

Cik TeN10 said...

meniti senja

ahaa mmg nk buat pun.. nanti dh buat tempek gmbr sila save dan set as desktop background ye.. hihi =)

Cik TeN10 said...

Anum

emm jarang nk jmpe kek ni.. try cari kt kedai kek..

Cik TeN10 said...

Waqheh

ahaa.. bleh la buat makan time sambut merdeka nanti.. perut kenyang hati pun senang maa =)

Cik TeN10 said...

H.J

elehh.. tu air liur da meleleh tu.. haha ^^

Cik TeN10 said...

hanif

aku tak percaya !! hahah

Cik TeN10 said...

TK

tergodakah anda ?? haha ^^

Cik TeN10 said...

si para para

amik la gmbar tu.. haha =)

Cik TeN10 said...

jat

hurmm fatin pn ske juga choc moist cake.. tp kan jat ini pn sedap juge.. try la jat pasti mengancam !! kek ni pn ade msuk choc jugak sebenarnye.. =)

Cik TeN10 said...

siti kektus

ehh kau tak yah berangan sgt la.. suap sendiri jekk !! haha

jom try jom !!

ahaa.. sabo r.. nt dh buat aku kasik tau ekk.. =)

Cik TeN10 said...

Arul

elehh.. tahu la.. mmg betul pun kan ?? haha

amik la.. xckup leh carik kat google.. banyakkkk haha =)

sifu im said...

ko pandai tak wt mufin??

Fariross said...

eh kat sini pun ade red velvet... thanks sbb sudi follow & dah follow u back... salam perkenalan di bulan ramadhan....

Cik TeN10 said...

sifu im

muffin tu celah gigi je.. nape ? ko ngidam nak makan muffin ke ?

Cik TeN10 said...

Fariross

ahaa.. tibe2 rasa nak try buat sendiri.. =)

salam perkenalah juge ;p

ArulchelseA said...

tnguu shoutbox lmbt..komen sini je la..selamat malam..

Cik TeN10 said...

Arul

haha.. oyasumi org jepun kate.. =)

vampire's lovex said...

woooooooooooooo...nampak sedap !!

terliur aku oiiii...

Cik TeN10 said...

vampire's

ahaa.. memang sodap pun kek nih !! ^^

ash said...

awk..ble nk buatkn tuk sy ni..hhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...