:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Friday, November 25, 2011

:: Tahniah ::

kepakkk kepakkk kepungggg kepungggg...

tibanya musim cuti sekolah.. maka para emak dan bapak sibuk memenuhi undangan perkahwinan sana sini.. sebut pasal kenduri kahwin.. baru aku sedar.. dah 3 tahun aku tak merasai kemeriahan kenduri kahwin apatah lagi makan nasik minyak.. dulu kalau pergi kenduri aku suka sangat makan daging masak kurma.. sekarang ni dah kurang suka dah..


so di kesempatan ni aku nak ucapkan tahniah kepada mereka yang baru melangsungkan perkahwinan atau bakal melangsungkan perrkahwinan.. tak lupa juga ucapan tahniah kepada Tukang Karut kita yang juga baru sahaja melangsungkan perkahwinan baru-baru ini..

kawan-kawan sekolah rendah aku kebanyakan dah berkahwin.. ada yang baru sahaja menimang cahaya mata.. seronok je tengok baby !! jeles tau .. ni yang buat aku rasa nak kawin jugak ni ! aishhh.. (mood gedik dah dtg !! )

ape2 pun aku doakan kepada mereka semua semoga bahagia hingga ke akhir hayat..


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

39 comments:

ABU said...

kawan2 aku lagi la dah ramai yg dah kawin.. dengr diorng kahwin je aku jeadi tension argahhhh!!! :P

kita doakan mereka2 yg mendirikan masjid supaya berkekalan ke akhir hayat.. tak suka la porak peranda di kan kan kan..

budak penjara said...

lps ni ko cakap kt aku plak tahniah k..haha..ko bila nk kwen??

ORLANDO AHMAD said...

si cabi tukang karut dah berpunya keh3

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

nnt uols kawen buat la kenduri kt nihon blh ai terjah p mkn nasi minyak ngeeee

Tukang Karut said...

Encik Orlando Ahmad: cabi2 pun laku tau.... hohoho....

semutsengal said...

soalan wajib soaln wajib kau bila?


hahahahahahaha

Lea Isnawi said...

cik Ten bile pulak?

teringin nak makan nasi minyak ni

heee

siti kektus said...

eleh. cakap orang lain. sat g mesti turn kau pulak kan?jangan lupa bagi kad kawen kat aku tau. lalala :p

ShahzCudin said...

klo ade jodoh tu cpt2 la..bnde baik jgn lmbt2..

Juliet_iRa~" said...

ten10..;p

awk bila lagi?heee..

bila blk malaysia??:)

psss : mmg fames strawberi coklat..hee...sedap..;p..dah try starwberi + yogurt + madu...tp tekak ira xleh terima..maniss...wuuu..xsuka...hee...sbb kwn beli ms kat strawberi park tu..kekekee

wahh nt ira godek2 blog awk tgk musim salji y awk ckp tu..ehhh nt bwkan ira bunga sakura tau..kekekeke

Juliet_iRa~" said...

eh lupa..

siapa kwn ten10 tu?hahaha

knl kot kalo dah 1 batch!;p

ABU said...

rasanya aku dah komen entry ni.. apasal tak approve.. marah ni marah ni.. :P

soalan cam kat atas.. ko bila lagi? hehehe

Gen2Merah said...

iyalah.. banyak sungguh jemputan majlis kawin rakan2 kita ni kan.. saya ni masih mencari2 tulang rusuk saya yang hilang... ekeke

Salam kunjung mengunjung ye.. ada masa jenguk2 lah blog Gen2Merah ye.. salam persahabatan.. (",)

Sara Ali said...

berderet kot undgn org kawen.,..
nk g pon x sempat...
x decide lgi nk g tak.

alahai,ramainya kwan2 ku dah kawen..
tahniah la ye,,
hehee

btw salam perkenalan..=)

Mrs. Lady's Stylo said...

Salam buat semua stylo ladies di sini! :)

Khas buat PENCINTA HANDBAGS!
Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM! :)

najihatussolehah said...

cepat fatin,..ang bila plak...hehe..

Cik TeN10 said...

ABU

lohh tension kenapa? nak kawin jugak?? cpat2 wehh.. bendai baik jgn ditangguh2.. jgn lpe jemput.. leh gi jejalan sabah sarawak.. ;p

Cik TeN10 said...

budak penjara

ko naik pelamin kompom aku wish !! aku lmbat ag kot.. ngeeee.. nak abeskan study dlu.. ngeee ;p

Cik TeN10 said...

ORLANDO AHMAD

bagaimana pula dengan hero kampung yg sorang ni ?? kih3

Cik TeN10 said...

lady ayu

erkkk.. nak buat kenduri kat nihon kos tinggi.. ngeee.. kl party sket2 tu boleh la.. tp kalau dah balik mesia mcm ssh je nk dtg sni nak.. huuu

Cik TeN10 said...

TK

hahaha.. kalau tak laku kena lelong la.. ;p

Cik TeN10 said...

semutsengal

jawapan sunat aku tak sure lagi.. keh3 ;p

Cik TeN10 said...

Lea Isnawi

kite lmbat ag kot.. ngeee ;p

Cik TeN10 said...

siti kektus

2 tahun akan dtg.. kalau aku bg kad kau WAJIB dtg.. okeh ??

Cik TeN10 said...

ShahzCudin

keadaan masih belum mengizinkan.. insyaAllah.. smpai masa nanti kawin jugak.. heee ;p

Cik TeN10 said...

Juliet_Ira

kite tak tau lg.. ngeee ;p

Cik TeN10 said...

ABU

bukan aku xapprove wehh.. tp byk komen yang termasuk kt spam.. bru semalam aku perasan.. soryy.. gomen ne.. ;p

aku tunggu kau kawin lu boleh ? haha

Cik TeN10 said...

Gen2Merah

semoga cepat2 jumpa tulang rusuk awk yang hilang tu ea.. :)

salam perkenalan.. ok nt sy dtg.. tggu ea.. ;p

Cik TeN10 said...

Sara Ali

ahaa.. kite plak rindu sgt nk gi kenduri.. dh 3 tahun tak merasa nasik minyak..

salam perkenalan.. :)

Cik TeN10 said...

Mrs. Lady`s Stylo

wassalam.. wah2.. ok nt sy pergi cuci mata tgk handbag stylo mylo ea.. ;p

Juliet_iRa~" said...

ahaha..npe xtau lagi?;p

kenal rsnyaa..heee

dia amik m3 ek??heeee..

kecilnyaa dunia..;p..

ten10 org kelate gak ek?

Cik TeN10 said...

Juliet_Ira

bljar pn xabes lg.. tggu abes beljara then bru tau.. hihi

Hanis MY said...

tahniah utk beliau dan pasangan...tak lama lagi giliran penulis blog ni pulak hehe...

Cik TeN10 said...

Kak Hanis

Haha..lama tak lama 2 tahun lg kot..ngeeee

♥ p a a n i ♥ said...

kawan2 aku pun ramai kawen..aku ni pulak bile?? hahah
weh ko kawen jemput lah aku ><

Cik TeN10 said...

paani

hahaha..aku tggu ko kawin dulu la..

kl aku jemput ko kna dtg dgn adiah.. ngeh3 ;p

♥ p a a n i ♥ said...

hahaha mesti la ade hadiahhhh. tunggu aku keje dulu

Cik TeN10 said...

paani

bile ko start keje ?? yeayyy ! ade adiah yeayy !! tp tak tahu lg thn bila aku nk kawin.. haha ;p

d_LA said...

dla lak skang ni mls nk g kenduri kawen sbb asek kena tnya bila nk kawen je..hurhur..fa10 bile abes blaja?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...