:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Saturday, November 5, 2011

:: My View My World Contest ::

mai mai mai !! kita pakat join ramai-ramai !! ada contest baik punya ! :)


sesiapa yang nak join jugak boleh klik sini untuk terma dan syarat.. 

dan nah.. 3 gambar pemandangan paling cantik yang pernah aku ada.. cantik di mata aku lah.. harap-harapnya cantik jugak dimata korang.. :)


@Kyoto, Japan
gambar ni snap masa aku jalan-jalan last year 2010 (autumn).. gambar ni suci tanpa edit tau.. :)


@Sendai, Japan
gambar pun disnap masa autumn jugak.. tapi last two years.. 2009..


this one is the latest pic yang aku snap last three days.. autumn in my heart !! dalam banyak-banyak musim aku paling suka autumn.. sebabnye pokok berwarna warni.. rasa macam sangat ceria you know ! heee sangat cantik !!! awesome !!

untuk makluman korang gambar-gambar ni original tanpa sebarang edit.. :)
kalau tak puas hati datang la jejalan kat Japan ni.. datang dan tengok sendiri keindahan alam.. :)

kepada CikNuurul thanks sebab ajak cikten untuk join contest ini.. :)

p/s : kepada yang pulanng ke kampung tu hati-hati di jalan.. selamat hari raya aidiladha in advance.. :)
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

16 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

gud luck dear
moga anda antara yg bertuah ekkk
pics tu mmg kirei taw

budak penjara said...

ak de banyak gak tau pemandangan cantik tym belajar kt obesi dlu..haha.. siap ngn pose lawa2 gtu..kan aku join, parah org len..haha

Tukang Karut said...

gambar no 2 cantik...

----- ----- said...

orang luar negara...


NINJA Crew

♥ p a a n i ♥ said...

cantik la gambar2 ko tangkap. jeles :P hehe. gudlak wei!

**::CIKNUURUL::** said...

salam,.

dear,sori nak tanye,.sekarang masih kat Jepun ke?,.huhu,.sebab antara syratnye beralamat di Malaysia kan,.tp kalo ade alamat kat sini,okey lah!,.CN terime je,.as long as posmen boleh sampai,.hehe,.gudluck k!

btw,memang cantik2 gmbar2 tu,.thanks ek joined my contest,.

ehem!,.sifu geng budak penjara --^ pun boleh join,meh nak tgk sket gmbo yg paling lawo tu,.huhu

semutsengal said...

mesti kau snap pakai iphone kankankan ?



LALALALLALALA

Hanamiko Sakura said...

cantiknya pic.. gram la.. cam nk cubit2 je pic tu.. hahaha gud luck
wish akak menang,,,

Small Dolphin said...

i like the second pic! really! :)

aleen aiden said...

gamba atas skali tu osem weh!

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

im vote for 1st pic!!

kirim slam kt mmbr tu tau..

ash said...

gud luck syg..:)

apik pehe said...

wahh gudluck..gambar tu mmg comel..hehe

Hanis MY said...

godluck! gambar mebeles!

siti kektus said...

weh, kau bawak lah balik malysia daun kaler merah tu kasi kat aku. hehe

gudluck weh. gambar cantek2. boleh menang lah ni. ;)

Sca Ndx said...

apahal gambar kau lawa ha? grr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...