:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Sunday, August 21, 2011

:: s.e.d.i.h ::

Assalamualaikum..

" laa tak sempat raya ka ?? "

" laa .. nak balik dah ??.. awat tak balik lepas raya ? "

adoiii.. soalan2 yang buat aku rasa macam nak tumbuk je muka orng.. sabo je la..

flight esok pagi .. barang tak packing lagi ..
esok dah nak kena balik tapi hati kata tak nak balik ..
huaa sedih2..

ehhh esok ade sape2 free tak ??
ade tak yang baik hati nak teman aku ??
flight aku dr kedah ke kl pagi kul 9 .. kul 10 pagi aku dah terpacak kat KLIA nuh ..
tapi flight ke Jepun kul 11.30 pm .. huaa jenuh jugak la nak nganga sorang2..
aku rasa macam nak gi jejalan kat Time Square ke .. tapi takde teman ni ..

siapakah yang free dan berbaik hati nak menemani aku di saat2 akhir sebelum aku berangkat pulang ??
jom la wehh hiburkan hati aku sebelum aku balik .. huaaaaa  :( 

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

34 comments:

ArulchelseA said...

aku ada ni ... kih kih kih

zati embong said...

esok da isnin da fatin.sabar eh dear..

H.J said...

tak kenal dengan tuan blog..bahaya la nak jalan2..haha..tkut kena culik

Robot | Sakti said...

beraya di Jepun ke?

lem salam kat Doremon.

Cik TeN10 said...

Arul

jom2 .. borink la ronda sorg2.. lagi ramai lg best .. ^^

Cik TeN10 said...

jat

emm nak buat cane .. flight esok je yg murah pun .. kl weekend mahal 2 kali ganda harga.. tak berbaloi pulak.. huhu

Cik TeN10 said...

H.J

haha.. gua culik lu ke lu culik gua ni ?? konpius2.. haha

Cik TeN10 said...

Robot sakti

a'ah beraya kat jepun tahun ni.. huhu sedih2~

doraemon tak reti jawab salam.. cane ??

muhamad hanif said...

pakwe kau mana ? Errr,


kedah jugak yaa. Raya datang umah tokwan.


waahahahha!!

ArulchelseA said...

cik 10 dah de pakwe ek..klau mcm tu tk jd la..kih kih..

P/s:tk de nak culik pun..nk culik ati je..kih kih kih

Tukang Karut said...

jom... aku cuti ganti esok.. jom... nak cari baju raya...

H.J said...

lu yang culik gua..haha

Cik TeN10 said...

hanif

esok isnin kan.. dia blom cuti lg..

taklah.. dia org pantai timur.. ok jugak.. kau nak dtg minang tokwan aku pn oke jugak.. wakaka

Cik TeN10 said...

Arul

=)

oo nk ade hati nak culik la ni ea.. bahaya ni.. takut2.. haha

Cik TeN10 said...

TK

jom3 !! nk carik baju raya kat ne ?? suke bab2 shopping nih.. haha

Cik TeN10 said...

H.J

ehh ye ke ?? hahaha kite sama2 menculik lah.. culik gigi hahaha

ArulchelseA said...

klau takut tk yah la..aku pun takut..nnt tk pasal2 lebam biji mata aku nnt..kih kih kih

Cik TeN10 said...

Arul

haha.. takde lah smpai mcm tu skali..

ArulchelseA said...

masih waras ek..nasib mcm tu..tk de la aku takut2 lg dah.ingtkn dah de pengawal td...:P

klau mcm tu ok esk jam 10pg kat tokyo ye..kita shoping sana..kih kih kih..

Ezay Hadry said...

jom2 ke tokyo..hihi

nak jugak ikut..wakaka

sabar ye..kan mase cepat je

ORLANDO AHMAD said...

owhhh sabar sabar...

Waqheh said...

sayonara...

siti kektus said...

kalau aku kat sana, aku dah teman kau dah. mslahnya, aku kat johor. hoho




tak pe, kau shopping puas2 ok. beli baju raya buat raya kat jepun. ;)

najihatussolehah said...

slmat jln fatin..sorry la weyh..aq x dpt nak ajak ko g mane2..sbuk sket kat umah nh..

ash said...

slmt kmbli.. sbar..sbar..dan sbar ea.. stiap kjayaan perlukan pengorbanan.. owg akn selamanya tnggu awk..:)

Cik TeN10 said...

Arul

haha ..tak perlu takut sbb dia xmakan orang.. muahaha :D

puas tggu kt tokyo pg td.. xnmpak batang hidung pun..?

Cik TeN10 said...

Ezay

meh la.. =)

ya.. i wish masa kat jepun ni cepayt2 berlalu.. miss my family..

Cik TeN10 said...

ORLANDO

ye.. tengah bertahan la ni.. pray for me..

Cik TeN10 said...

Waqheh

sayonara~

Cik TeN10 said...

siti kektus

takpe.. kl de rezeki kite jumpa.. nak jugak tgk siti kektus ni macam mana.. tinggi ke kontot ke.. hihi gurau je k..

tak beli baju raya pun.. beli kemeja RM19.9 ngan belt RM5.90.. murah kan? pergilah Times Square.. haha =)

Cik TeN10 said...

najihatussolehah

thanks.. ohh takpe..aku tau ko tengah bergelut dengan anak2 sedara ko kt umah kan.. =) raya dtg la umah wlpn aku takde..

Cik TeN10 said...

ash

ok.. time sedih owg slalu ingat pesan mak.. nasihat awk.. owg akn cuba bertahan.. thanks for ur support.. owg pun.. =)

♥ p a a n i ♥ said...

hehhee jangan sedih2 ye!! bwk bekal kuih raya byk2.

Cik TeN10 said...

paani

sedih tu mmg sedih tp kuih raya tak lupe.. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...