:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Sunday, June 26, 2011

:: So sweet !! ::

Assalamualaikum..


so sweet !! sangat comel kartun dia kn ??

suke tak ? suke tak ?

alang2 dah buat entry sweet ni kan.. aku nak pot pet pot pet sket sebab apa aku suka layan drama korea ..

1. romantik

ohh suke sangat dengan watak hero dan heroin dalam drama korea.. macam cite Beautiful Garden.. pastu suke jugak pasangan happy go lucky dalam cite My Girl.. ^^

2. suprise

ohh aku sangat suka suprise !! nak2 bila hero buat suprise kat heroin.. ohh sungguh heaven ku rasa.. aduhai berangan lagi ^^.. tapi setakat ni sekali je kot aku penah dapat suprise.. daripada member, senior and junior aku kat sini.. dpt suprise birthday party last year.. terharu sangat.. ^^

3. feeling abes

kalau dah start layan drama korea mesti susah nak stop.. feeling abes lah.. rasa macam aku plak tengah alami scene2 dalam cerita tu.. pastu mula la nak berangan-angan.. kih2.. elehh korang pun same kan ?? ngaku je la.. hihi

4. background cantik

aku rasa macam tempat2 kat korea memang cantik dan sesuai untuk honeymoon.. ohh aku memang plan nak gi melancong korea.. insyaAllah kalau ade rezeki next year.. korang jangan jeles !! hihi 

.....

korang kalau merajuk suke dipujuk ke tak ??



Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

30 comments:

ash said...

sweetnya vid..ske2..=)

muhamad hanif said...

aku ta suka..


HAHAHAHAH

ArulchelseA said...

baik layan cite korea dari indon...skang layan cite cuple trble..kih kih kih

najihah sahami said...

haha..nom 3 tu mmg xdpt nk nipu la sebab entry latest pun mmg sal korea..aigoo..

sumaiyah mokhtar said...

wahhhhhh menariknyeeee :)

ABU said...

kemin lagi dia feeling feeling korea hahaha

Benrauf said...

kewl giloss teknik lukisan dia. tabek.

kalau merajuk aku tak suka kena pujuk. kasi kool down kejap pastu buat mcm takde pape. rasenye sume lelaki macam ni kot.

♥ p a a n i ♥ said...

aku pun suke citer koreaa.! romantik gitu...hehe

MataHati @ MH said...

jarang layan citer korea sbb hero2 nya terlalu jambu jambu lah...

err..kalau sya majuk majuk, x der sesaper nak pujuk.. huhuhu

Scya Lollita said...

x layan korea , -.-

zati embong said...

jepun pn cantik gak fatin.hihi lagi2 kalau tepi sungai,tgk cam leh baring je.hihi.

betul ke?

d_LA said...

dla super duper suke..hehe..x kisahla org nak kata ape janji rs bahagia ms tgk drama2 dorang kan..

adan said...

layan citer korea sampai menangis tak boleh blah..! feel sangat.. ahahaaha.. lelaki pulak tuuu.. ish...ish..ish...

apik pehe said...

huhuhu..suke2..baru nampak ader orang sayang kat kiter..heehe

Cik TeN10 said...

ash

kan3?.. :)

Cik TeN10 said...

hanif

aku tak kisah kl hang tak suka..

hahahaha

Cik TeN10 said...

ArulchelseA

haa setuju sgt tuh.. cte indon tak habis2 psal rebut harta.. xbesh3

Cik TeN10 said...

najiha

ahahaha.. spe tak feeling tgk cte korea mmg xde perasaan la.. hati kering.. kih3

Cik TeN10 said...

sumaiyah

kan.. comel je kartun dia..

Cik TeN10 said...

ABU

semestinya..! hahaha

Cik TeN10 said...

Benrauf

sgt2 cool !!

a'ah aku pn rasa mcm tu.. terbalik pulak ngn perempuan.. perempuan lbh suka dipujuk.. ^^

Cik TeN10 said...

paani

ahaa give me 10 !!! owyeahhh ^^

Cik TeN10 said...

MH

ahaa.. laki korea not my taste jugak sbb muka xmacho.. tp suke jalan cte diorg..best sgt.. feeling abes! hihi

ololo ciannye.. xpe2 nt permaisuri hati pujuk la.. ^^

Cik TeN10 said...

Scya

then ko layan ape?

Cik TeN10 said...

jat

emm sbb fatin da biasa dok sini kot.. rsa mcm biasa ja.. hihi tp cntik la.. nak2 masa bunga sakura tengah kembang.. cntik2 !! ^^

Cik TeN10 said...

d_LA

ahaa.. betul3..

Cik TeN10 said...

adan

ahaa.. ape salahnya skali skala nk feeling2.. hihi.. tp kn aku rsa bek ko cover line msa nk nangis tu.. kang kantoi ngn member mmg kena bahan teruk lah kau.. kih3

Cik TeN10 said...

apik

apik suke ape ni ? vid tu ke drama korea ? hihi

mOon jOhari said...

cheQ suka dipujuk dan memujuk...baru rOmantik....

cikten nih mmg jiwang...sama la kita... :p

Cik TeN10 said...

mOon

ahaha.. bukan jiwang tp romantis.. kih3 ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...