:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Sunday, June 26, 2011

:: Manis tak kurma ini- Sepah ??? ::

Assalamualaikum.. 

bersepah lagi perut aku dengan aksi-aksi lucu dari Sepah !! memang terbaik la Sepah !! aku tau aku lambat update pasal ni.. takpe lambat pun aku nak jugak update dan kepada sape-sape yang ketinggalan nak menonton aksi-aksi lucu dari Sepah.. jom kita layan !! 





ntah kali ke berapa aku ulang tengok aksi-aksi mereka ni.. memang terbaik lah !! tahniah Sepah !!



Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

16 comments:

**::CIKNUURUL::** said...

tgh layan jgk ni,.boring2,layan sepah pon bersepah gelak,.hehe,.

ArulchelseA said...

memang cuak lawak diaorg ni...kurma ni manis..tp prangai kau tk manis..lawak2..kih kih kih

Nasriq said...

huhu... diorang ni bikin tali pusat aku bersepah sepah la...

zati embong said...

hahaha.lawak2.ramai betul artis yg datang eh.

Hans said...

hahahaha
Manisnya Sepahhhh Iniiiii(kata Apek)
ekekekek

Lirik Lagu Dimana Dimana (OST Annisa) - Jaclyn Victor, Ning Baizura & Shila Hamzah

Anonymous said...

aku dah ckp sepah akan mng.semua ckp jozan.2la jozan nmpk yakins gt mng.sbb 2 xmng.ahaha..
btw sepah terbaikkk!!!

ecah

ash said...

sepah terbaik!!..

Cik TeN10 said...

CN

ahaha.. tu lah.. bersepah-sepah ni haa dok ketawa sorang2.. hihi ^^

Cik TeN10 said...

ArulchelseA

ahaa lawak kan.. kih3.. ^^

Cik TeN10 said...

Nasriq

ahaa bersepah ok lg jgn smpai terbelit tali pusat tu dh la ye.. kih2

Cik TeN10 said...

jat

lawak kn.. haha.. tu lah ramai je nampak..

Cik TeN10 said...

Hans

kih2.. ^^

Cik TeN10 said...

ecah

sepah maintain je lawak diorg.. jozan tenggelam timbul kot.. aku rasa last performance diorang kureng sket.. ^^

Cik TeN10 said...

ash

yup !! dsbbkn sepah mng awk kna blanja sy bleh ? kih3

d_LA said...

dla mmg suke gila bile sepah menang taw..mmg lawak dorang best sgt2 kan..manisnya sepah ini..haha

Cik TeN10 said...

d_LA

tu la.. diorang maintain je tiap2 mggu.. mmg lawak.. senak perut ketawa tgk aksi diorg.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...