:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Wednesday, June 29, 2011

:: Entry blurrr ::

Assalamualaikum..

kalau la dapat print screen ape yg ada dalam otak aku sekarang..
mesti pening korang tengok.. ohh sangat2 serabut...
aku xde mood.. rasa down sangat.. rasa nak menangis pun ada..

dok sorang-sorang.. macam-macam aku fikir..
perasaan bercampur-baur.. mood beralun macam ombak yang sedang memukul pantai.. kadang-kadang macam nak pecah kepala menahan sakit.. huhu

mode >> sedih + risau + sunyi + homesick 

sekian..


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

30 comments:

Nasriq said...

sama la... dalam otak aku ni pun kelabu asap je ni...

adan said...

tenangkan diri dengan melayan lagu hardROCKKKKKKKKKKKK!!!! ARGGGHHHH...!!!

zati embong said...

fatin..

jat bila serabut kdg2 lg sng sorg2.

tp bl part homesick 2 ssah sikit.

bnyak2 bersabar k fatin.

fatin kuat kan.

ArulchelseA said...

apa sal ni cik 10...ni abg ben10 dtg ni.. kih kih.. rilex...cecite cecite..

ecah mashuri said...

jgn rindu2.eh.raya ni ko balik x?ke beraya kat sane?

cik ayin said...

chill ok :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

relax kawan..
if benda tue xpenting sgt...
xperlu saket kan kepala...
yg penting jgn terganggu ape yg lebih penting k...
chill kawan...

apik pehe said...

sabo2..nanti apik anta lidi temankan ek..

JARI YANG TERBARAI said...

enjoy setiap minit hidop kamu walau segunung masalah bertimbun kerna minit2 yg berlalu xkan berulang, tapi kalau masalah lama2 akan selesai jugak...

mykhalis said...

janganla sampai camtu sekali.. khalis rasa faten lebih kuat dari ni.. kuatkan semangat k?

d_LA said...

fa10 sila bertabah yer..mmg kalo dok sorg2 ni mcm2 fikir kan..dla taw fa10 kuat..crla apa2 game tuk main biar hilang sikit sunyi tu taw..take care dear..

ejulz said...

bawak bersabar.. zzzzZZZzz.. biar fikiran tenang sikit.. heHe

Hans said...

semoga tabah
banyak2 berdoa
insyaallah hati tenang
:-)

Kisah Joyah Dan Bedah

mOon jOhari said...

...kalo serabut cukur la...hehehehe...

ktOrang kat blOg ni ada temankan cikten....

Cik TeN10 said...

Nasriq

kelabu asap ok lagi.. jgn tersumbat dh la.. hihi ^^

Cik TeN10 said...

adan

aku kl tension nak chocolate byak2 bagai mencurah ladang gandum !! hihi

Cik TeN10 said...

Jat

ye jat rsa sorang2 lg senang bila serabut.. tp fatin rasa perlukan someone time terlalu tension.. maybe sebab life fatin sorang2 kot..

uhuu pray for me ya..

Cik TeN10 said...

ArulchelseA

ye lah abg ben10 ^^

Cik TeN10 said...

ecah

cuti summer tahun ni pendek.. 3 minggu je.. class start balik 1 week before raya.. tak tau lg nk balik ke x.. kl balik pun xsempat raya jugak.. huhu

Cik TeN10 said...

cik ayin

thanks :)

Cik TeN10 said...

meniti senja

ohh benda2 ni sgt penting membuatkan kepala ni rasa serabut sgt.. tak tahu nk focus mana satu dah..

thanks.. i'll try my best

Cik TeN10 said...

apik

mne lidi ni apik ? xdtg2 lg pn ^^

Cik TeN10 said...

JARI

cmna nk enjoy kl hati tak tenang.. huhu

Cik TeN10 said...

khalis

thanks khalis.. :)

Cik TeN10 said...

d_LA

thanks dyla.. i'll take care of myself

Cik TeN10 said...

ejulz

:)

Cik TeN10 said...

Hans

thanks :) insyaAllah

Cik TeN10 said...

moon

nk cukur ape moon ? huhu

thanks ye korang2 sume :)

ash said...

jgn terlalu pkirkan keserabutan..tenangkn diri ea

Cik TeN10 said...

ash

harus bgaimana ni dongg.. hihi ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...