:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Sunday, June 26, 2011



Assalamualaikum (",)


" Lelaki kebiasaannya akan memilih wanita yang cantik walaupun lidahnya menuturkan keinginan mendapatkan isteri yang solehah. Solehah seorang wanita sering kali tewas bila wajah tidak semanis budi. Itu hakikatnya nafsu lelaki. "
petikan dari BERNAMA(",)

wahai jejaka-jejaka kacak lagi tampan lagi tough di luar sana.. apa kata anda mengenai statement di atas?? adakah anda  bersetuju ??

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

12 comments:

lala shaheila said...

Kalau dah solehah mestilah cantik :)

ArulchelseA said...

lasib baik talak hensem maa bleh talak bg pendapatan..kih kih..

tp pasat itu kelnyataan aaa...talak boleh didafikan..soli silap..tk bleh dinafikan..sapa talak suka cantik..tp biar itu cntik sekali ngan pelangai..kih kih

**::CIKNUURUL::** said...

ni statement wanita plk,..sedihnyeee nafsu laki cmtu,.dh tu sape nk amek wanita solehah yg xcntik?,.huhu,.

adan said...

saya nak pilih wanita solehah boleh?
ehehe...

klu dah kahwin dan dapat isteri solehah tp still nak cari yg tak solehah mmg bangang ar laki tu..

bila dah kahwin kena fikir anak juga.. ehehe.. nak anak yg beribukan solehah atau tak solehah..?

klu sye tetap pilih solehah gak..

Cik TeN10 said...

lala

itu pandangan bg seorang perempuan.. berbeza pula pandangan bg seorang lelaki.. mungkin.. ^^

Cik TeN10 said...

ArulchelseA

ahaa.. cantik luar dalam tu pakej lengkap !! ^^

Cik TeN10 said...

CIKNUURUL

betul2.. bknkah kecantikan dlman itu lbh penting.. :)

Cik TeN10 said...

adan

boleh2.. :)

bagus la kl pk mcm tu.. hihi ^^

mOon jOhari said...

...maaf! saya bukan lelaki kacak dan tOugh...harap maklum....
hahahahaha

Zhafran Muslimin said...

I'm looking 4 both side.. :)
*honestly answer from my heart..xdak dolak dalih!..huhu

Cik TeN10 said...

mOon

ahaha.. lohh ingatkan kau macho moon.. hahaha

Cik TeN10 said...

Zhafran

makhluk yg bernama manusia bukanlah perfect.. stp org pasti ada krg dan lbhnya.. tok sah la demand sgt.. last2 nganga je.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...