:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Friday, June 3, 2011

:: How to tackle ur sweetheart !! (",) ::


 Assalamualaikum..



ohh aku dh balik sendai semula !!..
perjalanan yg sgt meletihkan..
tp xnk cerita skrg.. tggu next entry ya..
malam ni aku nk tinggalkan korang dgn satu tips !!
the tips is how to tackle ur sweetheart !!
so watch out this video first !! 


dh tengok ?? dapat hint tak ??


perempuan ni senang je untuk di tackle..
apa yg lelaki perlu buat adalah..


sabar !! jgn cepat melatah jgn cepat naik angin.. sebab perempuan lebih suka lelaki yg COOL dan RILEX lagi ROMANTIK !! 


cari apa benda yg ur sweet heart suka sgt !! cth kalau dia suka bunga then hadiahkan bunga utk dia.. si dia akan lagi terharu lalu cair hati bila dpt something yg dia sgt2 suka !.. nak2 ade SURPRISE lg !! 


tackle ur sweet heart dgn perasaan.. 


aku tinggalkan korg dgn lagu ini..




selamat malam.. oyasumi O.o


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

14 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku akan praktik kan...
:)

cik ayin said...

adess...heee

mOon jOhari said...

cik ten...moOn rindu cikten la...

zati embong said...

jat rasa jat yg lg bnyak bt surprise drpd dia.haha.walaupun kdg2 nk sgt dia bt surprise tau.sobsob

Asrul "iLham" Sany said...

pengalaman saya, aweks suke dengan bad boys type, walaupun akhirnya akan berkawen dengan good guys

;D

Azroy Kassim said...

Baa~ CAK!!

Ouh. Mcm tu perempuan berpoya-poya yer? Haha

Ezay Hadry said...

bole try ni..hahaha

Cik TeN10 said...

meniti senja

slmt mecuba~ :)

Cik TeN10 said...

cik ayin

kenapakah ?? O.o

Cik TeN10 said...

mOon

rindu mOon jugak !! sory lma xjenguk.. :)

Cik TeN10 said...

jat

em.. tu la kn.. faham sgt perasaan jat tu.. ssh2 sgt ckp je la direct kt dia jat.. haha ^.-

Cik TeN10 said...

Asrul

sama jugak dgn boys kn ?? time nk berfoya2 nk awek seksi je.. tp bl tiba msa nk kawin nk yg solehah.. betul x??

Cik TeN10 said...

Azroy

apekah ?? adkh anda sihat ?? haha

Cik TeN10 said...

Ezay

sila2~ hihi =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...