:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Thursday, June 23, 2011

:: Ok tak ? Ok tak ? ::

Assalamualaikum.. 

grrr... satu soalan math yg nampak simple telah membantutkan mood aku utk terus belajar apabila berhelai2 kertas terbazir diconteng olehku akibat aku gagal mencari jawapan kpd soalan tersebut..

lalu aku pun merajinkan diri untuk menukar background blog aku.. borink pulak ngadap background yg sama ja.. tp malangnya aku xbegitu rajin utk buat header yg lebih menarik dan tertarik lalu aku crop je pic yg ada.. 

aku nk tukar shout box punye font colour tp malangnya otak aku tak dapat nk recall balik apakah password yg telah aku guna.. makanya aku gagal utk sign in lalu tak dpt nk tukar font color.. grrr

ade tak sape2 yg rajin nk bg adiah header baru kat aku ?? anybody ???

dan.. aku nak suruh korang kritik pasal blog aku nih.. tak kisah la pasal background ke.. pasal entry aku tak menarik ke.. ape2 je lah.. kritik je la ape2 yg krgnya blog seposen aku ni.. aku akn cuba perbaiki apa yg patut..



p/s : pengkritik setia aku a.k.a incik bf aku belum pulang makanya aku tiada penasihat sekarang dong.. makanya aku mahu mintak nolong dari kamu2 semua dong.. tolongin akuuuu.. kah3~

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

16 comments:

Amirah Adnan said...

bab header mmg mira tak reti.. hehe.. tapi pasal background! dah okey.. sbb nampak bercelak..:)

ArulchelseA said...

header ok dah tu..cantik je...walaupn aku tk tau buat header..

nk kritik apa ek..cantik dah blog ni..klau tk nak bagi sy..kih kih kih

Nasriq said...

tulisan ni tak nampak sangat la... mungkin sebab lebih kurang dengan background kot...

♥ p a a n i ♥ said...

sokong nasriq.. :)

zati embong said...

header 2 jat rasa cm nak makan je.lazat!hihi

Cik TeN10 said...

Amirah

thanks dear.. ahaa blog kite pkai celak ^^

Cik TeN10 said...

ArulchelseA

aku pn bkn nye pndai sgt.. tp aku ska edit2.. so aku buat ikut suka hati aku la.. kih3

woooo2 mna leh kasik sama lu.. syg gla gua sma ini blog wlpn tak sehebat blog org lain.. ^^

Cik TeN10 said...

Nasriq

thanks.. tp font colour mna yg sesuai ekk.. any suggestion?..

Cik TeN10 said...

paani

wrna apa yg sesuai ye?

Cik TeN10 said...

jat

uihh jgn la mkn jat.. nt blog fatin xde header la.. huhu

ecah mashuri said...

belog ini cantik.isi dalam belog in santai je.kadang-kadang buat aku jeles bila duk cerita pasal bf dia.belog ni best sebab ade macam-macam.kdg2 pasal masak.pandangan.pasal tips.pasal gambar cun2 bumi sakura.yang penting aku xpernah bosan untuk masuk dan cepat2 klik bila kat bloglist nih belog ni berupdate.

tuan belog ni pun peramah.;)

skemaaaa takkk;p

Cik TeN10 said...

ecah

ohh thanks ecah ku syg !! aku suruh kritik ko puji melambung plak.. terhuyung hayang aku dh ni ha.. kih3.. pape pn thanks ecah sudi dtg and bca entry2 ngarut aku..

ko pn ape krgnye.. :)

d_LA said...

alamak dla kalo bab kritik ni mmg fail la dear..serius fail..nt kalo gmbr yg fatin bg tu jd muka fatin masa lukis, dla buat header skali yer..InsyaAllah taw..risau gak takut tak jadi..hehe..

tp header munge tu sweet sgt2^^

Anum said...

hai sis
nice info @ blog
salam perkenalan
follow me back

Cik TeN10 said...

d_LA

wahhh betul ke dyla ??? seronoknye.. alaa dyla kn terer lukis msti jd nye lah !! suke sgt.. hihi ^^

ahaa bunga tu da lama fatin keringkn.. tahan je..

Cik TeN10 said...

Anum

hye dear :)
salam perkenalan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...