:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Friday, June 24, 2011

:: Rahsia utk dptkan anak kembar ::


Assalamualakum..


ihsan cik GoOgle


ahaa.. aku mmg suke usha pic baby kembar.. nk2 yg kembar 3.. comel bangat.. kl la ade depan mata aku mmg merah la pipi diorg aku kerjakan.. muahaha..

aku ada baca 1 blog seorang dady cool yg suka bercerita celoteh 4 org anak2nya.. seorang lelaki.. dan kembar 3 perempuan.. ya ampun.. sgt lah comel !! geram sgguh aku tgk..

pastu aku mula la berangan2 nk anak kembar jugak.. hihi 
ape lagi.. aku selongkar la rahsia kt blog dady cool td tuh..

hasil pencarian aku.. aku dapat tahu wife dia minum Kacip Fatimah.. setiap pagi and setiap kali sebelum tdo wife dia msti minum kacip fatimah.. kalau korang tak percaya korang boleh baca Blog dady cool ni.. so kepada sape2 yg tringin nk anak kembar tu pandai2 la take note ye.. ni kira salah satu ikhtiar la.. dpt tak dpt tu blkg kira.. rezeki masing2 la kan.. hihi


Damia and Dania.. anak sedara best friend aku si Alya ngokngek.. (",)

comel kan ? comel kan ? aku rsa aku pun da kna start minum kacip fatimah dh ni.. kuang3~ adoiii bila dh angau tgk pic baby kembar cam gini la jadik nye.. adoiii abaikan la ape yg aku dok merepek ni ekk.. 

oyasumi (",) .. good night *wlpn da pagi.. aku nk solat subuh then tido la wehhh !! haa papai 




Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

20 comments:

vampire's lovex said...

wah wahhhh..boley la praktik nanti..kekekke

Sca Ndx said...

comelnya kembar. grrr

alexa yussida said...

comellnyee twins..hakhak..mula la minum :D

♥ p a a n i ♥ said...

aku pun nk kembar.hahaha.kne carikk nih

Nasriq said...

err.. susah tau nak jaga kembar ni... semua kena bdouble...

ArulchelseA said...

memang la teringin..nk anak kembar jugak..best..kena lak comel2..geram tgok.. tip tu pmpuan je ke..lelaki tk yah ek...kih kih kih

Cik TeN10 said...

vampire's lovex

ahaa sila2.. kih3 ^^

Cik TeN10 said...

Sca

comel kan.. geram3 !! ^^

Cik TeN10 said...

alexa yussida

kan2... kah3.. lepas ni makin laku la Kacip Fatimah di pasaran... haha

Cik TeN10 said...

paani

ahaa.. kiranya bkn aku sorang la yg teringin nk ank kembar ^^

carik jgn tak carik !! usaha mau lebih.. kih3

Cik TeN10 said...

Nasriq

mmg la.. tp seronok.. anak tu kn rezeki kurniaan Allah.. insyaAllah dipermudahkan.. :)

Cik TeN10 said...

ArulchelseA

ahaa.. lelaki aku tak dpt lagi hint.. nt aku selongkar lagi blog dady cool tu.. kl aku jmpa rahsia dia aku kasik tau sama ko.. kih3

zati embong said...

fatin..kacip fatimah rasa dia sedap x?haha

jat nk bgtahu fatin je ni tau.haha.jat kan dr uni lagi nk nama anak ada nama damia n dania tau.haha.

berangan gile.

Cik TeN10 said...

jat

ahaa tak tau la sbb fatin xpenah minum.. fatin mmg xminum coffee.. xpe lah nk anak kembar punya pasal sanggup telan kacip fatimah.. kih3 *malu2~

ahaa ye ke?.. xpe jat fatin doakan jat dpt twin girl comel mcm damia n dania kt dlm pic tu ekk.. hihi

angan2 tu perlu.. bak kata incik bf fatin.. hihi ^^

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ngee~ cikmoon yg blom kawen pon..dah mula pasang angan2.. kalo dah kawen..mmg teringin nak anak kembar.. hehe

Cik TeN10 said...

C.M.A

okeh cik moon !! kite geng !! give me 5 !! hihi

gadisBunga said...

saya ada keturunan kembar. adik pompuan kembar 2.

tapi dah meninggal masa kecik.. :)

Cik TeN10 said...

gadisBunga

ohh ye.. ada genetik kembar la ni ekk..

innalillah.. kl diorg ade skrg msti comel kn.. ^^

ash said...

xperlu kacip fatimah..kita hanya merancang,Tuhan yg menentukan..:)

Cik TeN10 said...

ash

hihi betul2.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...