:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Friday, March 29, 2013

:: Kembali ::

Assalamualaikum.. Apa khabar korang semua? Alhamdulillah aku dah selamat kembali ke Jepun Rabu lepas.. Sekarang dah sampai Akita dah pun.

Sampai je Tokyo hatiku berbunga-bunga walaupun pada mulanya berat hati sangat nak tinggalkan Malaysia. Nak tau kenapa hatiku berbunga? Tengok gambar kat bawah :))






Sekarang dah musim bunga.. dekat area Tokyo sakura tengah berkembang mekar / mangkai. Dekat Akita belum lagi. masih ada sisa-sisa salji lagi kat Akita ni.. bulan 5 kot baru nak dapat tengok sakura kembang kat Akita nih. 

Cerita-cerita percutian aku kat Korea pulak dah ada dalam draft cumanya gambar aku blom manage lagi.  Ntah bila aku nak rajin manage gambar yang beribu dalam phone ngan kamera tu aku sendiri tak pasti. semakin rajin maka semakin cepat la cerita-cerita tu di publish.. kalau tak?... bhahahahaha

k la.. nak ngemas umah lak.. nanti aku jejaki cerita hangat korang ya.. 


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

10 comments:

Tukang Karut said...

serononya la asyik berjalan je.a...

Nurzakiah Hanum said...

seronoknya

mi$sUn@3iRa said...

laaa... dah balik jepun ka?? xgtau aku pon!!!

Ash Give said...

Aku tak de cerita hangat.. haha..ko dah balik drpd mesia dah..ya baru ingt last entry ko aku baca ari tu..drpd korea trus nak ke mesia..emm cepat betul masa berlalu..nice skrng musim bunga kat jepun..msti cantik kan.. waiting for next entry nak baca cerita cerita kpop kau haha..gambar beriban..mesti gempak kan..:)

ct kektus said...

cepatlah cerita apa yang best kat korea tuu. lain orang ni, lain pengalamannya kan. :)


petik bunga2 jepun tu hantar kat aku sejambangan dua. haha :D

aReLaN said...

rindunya nak tengok sakura.wuuuu...

@ besenya utk interview, kena la study sket pasal company yg kita gi mensetsu tu.takde la nanti gelabah tak tau nak jawab apa.keyakinan tu penting.salah tak kisah pon.ganbatte ne syusyoku katsudo

Hafizin Jamil said...

kau jangan bawa pulang radiation pula kat malaysia tu...hahaha

farhain azmi said...

bestnya..belanja aku p tokyo fatin.. hehe. wei, aku baru buat blog. nnt rajin2, sggah la.hehe

http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/

zati embong said...

syg!

hihi..miss u.

bila nk hbes study ni? bla nk balik malaysianya? hihi

Ibnu Kassim said...

baa~ CAK!!

rintu aten... <3

sakura kembang sehari je kn??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...