:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Thursday, May 2, 2013

:: Next destination ::

Assalamualaikum.. 
sihat ? alhamdulillah masih dipanjangkan umur untuk mencoret sesuatu disni :)
sebenarnya tengah excited sebab terjumpa satu flower park yang sangat menakjubkan..
view kat situ subhanallah cantik yang amat sehingga tak terucap dengan kata-kata.
so my next destination untuk Golden Week tahun ni adalah Ahikawa Flower Park

kat bawah ni nak tayang sket bayangan Flower Park yang sangat superb itu.
cilok gambar member dulu nanti kita pi tengok dengan mata sendiri yeayyy !




superb kan ? tunggu nanti aku sampai ! insyaAllah


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

Tukang Karut said...

untung la dapat tengok...

Uncle Jonni said...

sebijik mcm belakang umah ankel....

kekkeke... tak lah... semak samun dan lalang byk ada ler... kuikuikuikui

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...