:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Thursday, May 30, 2013

:: Offer letter ::

Assalamualaikum
Senyum lebaq ni bak kata orang kedah.
Selalu memang dok senyum dah tapi kali ni senyum lagi lebaq.
Awatnya? Jeng jeng jeng


ingat tak pasal Career Fair minggu lepas?
Alhamdulillah dah dapat keja :)
tak sangka pulak nak dapat keja secepat ni.
semalam offer letter sampai.
pagi tadi dah sent balik surat ke company.

mak aku memang syok la dapat berita ni. nak2 aku dapat keja dekat Kedah pulak kan.
memang balik kampung selalu la jawabnya. hihi 

sekarang ni tinggal nak fokus kelas and research je
doakan aku berjaya lalui semuanya sampai grad bulan 3 next year insyaAllah :)
sekian







Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

13 comments:

KUREKURE COMEL said...

tin...dpt berita gumbiraa la tu..hehehe...tahniah....


bru je abis baca blog ni..byk ketinggalan nk baca...hehehe...

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

Omedetou ni TMT kt Kulim high tech park ker uols?
Berjiran ngan Showa denko tmpt my darl Keja dulu
Ramai jer tomodachi yg Keja kt situew
La tmpt tu dh ader mcm2 zmn ai dok dulu hutan jer ...nangesss but Umah uols kt situew la..dh kosong 5yrs

Farhain Azmi said...

tahniah fatin.. murah rezki ang ni cepat dpt keja

Farhain Azmi said...

tahniah fatin.. murah rezki ang ni cepat dpt keja

Tukang Karut said...

surat tu dalam bahasa jepun ke?

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

Rumah tu kosong la since dh dok sini
Umah kt KTC fasa 3 dekat balai bomba, polis n sepital tu
Ngeee semua ader
Sure Nnt uols blk umah area tua gak la ...budak2 poli pun ramai sewa situew...if nk cr umah Nnt ai tnya jiran2 lama na,...apa2 pm kt fb k

ct kektus said...

makcikkkk. omedetou !!!!

untungnya kau wehh. tak payah fikir benda lain dah fokus study je sekarang ni. ganbatte weh. :)

shafiq said...

hoho , gud ye akak :D

アヌム said...

Omedetouu :)

semutsengal said...

thats called epic ! hahaha. untungla, lepas ni bole blanja follower. hiks

aReLaN said...

wah...omedetou. alhamdulillah dh dapat offer. takyah pening pale sangat pikirkan nk cr keje bila blik nnti kan.hihihi

Yusof Ngadi said...

aku dah kongsi beita gembira ni minggu lepas lag tapi hari ni baru dapat komen. :)

Tahniah faten! Terus fokus ok, all the best!

Ecah Mashuri said...

Ahkak congrats akakk.. Murah rezeki sis atin. Harap jangan lupe blanje adik ecah nanti. hew hew hew

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...