:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Wednesday, April 27, 2011

:: Bunting pelamin ::


Assalamualaikum..

bulan empat ari tu kawin.. tup2 tadi dpt tahu da pregnant !! wahh seronoknye dengar !! hihi aku plak yg excited lebih ^.^ .. bunting pelamin kawan aku nih.. aku nak ucapkan tahniah la kat ko yg bakal jadi ayah.. aku tumpang gembira !! agaknye anak ko mesti nakal mcm bapaknye ye.. takpe nakal2 pun pandai.. semoga menjadi anak yg soleh.. amin..

ehh tau tak ape itu bunting pelamin ni ? ke masih ada yg blurr lagi ?? bunting pelamin ni kira sekali touch trus go !! ishkk ape punya takrifan lah yg aku buat ni.. kpd yg paham tu senyum je lah yer.. okehh.. serius2.. bunting pelamin ni kira buat sekali di malam pertama terus melekat.. terus pregnant.. haaa itu dia..

aku nanti mcm mana agaknye ye?? seronok jugak kl bunting pelamin ni.. tp pk2 balik xsempat nak honeymoon nak manja berdua2an pulak kan.. kihkih.. rezeki kan.. terima dgn hati yg terbuka.. anak itu anugerah Allah..

sekali lagi tahniah weyhh !!! (",)


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

32 comments:

KUREKURE COMEL said...

alamak...jelesnye....tahniah la ek kat kwn yg bertuah tu...hehehe...

Cik TeN10 said...

mina

umur sma ng fatin tp dh nk dpt ank !! fatin pun jeles.. xpe mina.. ade rezeki ade la nt.. :)

cik ayin said...

wahh..sangat subur ye...heeee

jaa64 said...

waaaaaaaa....lec kite pun bunting pelamin..heheeh

ash said...

mnarik tol cra cikten10 xplain hehe.. tahniah jg kt kwn awk

najihatussolehah said...

my sister pun bunting pelamin rasanya..hehe..kawen bulan 6 thn lepas..ni dah nak bersalen...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sekali touch terus go...
hahaha...

Sca Ndx said...

baka muda ini, mmg cepat melekat. org tua kata lah. heheh

skandaLdariLangit said...

so sweeeettt :)

Cik TeN10 said...

cik ayin

tu lah pasal.. kelebihan kawin awl kot.. hihi

Cik TeN10 said...

jaa64

ohye ?? awk bl lg ? kihkih

Cik TeN10 said...

ash

uihh semestinya cara penyampaian itu hasruslah menarik dan ada unsur nakal sedikit.. kihkih

terima kasih bg pihak kwn hehe

Cik TeN10 said...

meniti senja

ha ha ha so tggu apa lg touch lah cepat !! bleh go laju2.. kihkihkih

Cik TeN10 said...

Sca Ndx

betul2.. org ckp time baya2 tu servis terbaik punya !! ha ha

Cik TeN10 said...

skandaLdariLangit

:) hihi

Cik TeN10 said...

najihatussolehah

tahniah utk kakak awk.. makin bertambah lah ank sedara awk ye.. :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa..tumpang gembira utk kawan awk tu...

Cik TeN10 said...

C.M.A

happy2~ :)

Anonymous said...

aten!ko bile ag?hehhehehe...

ecah mashuri

mykhalis said...

khalis sendiri bunting pelamin.. dan memang seronok..dah dapat dah babypun.. baru masuk 51hari hari nie.. memang kurang masa bermanja la.. yerla. bila dah masuk 3 bulan dah mula kena fikirkan tentang baby.. hee..rezeki yg tak mampu ditolak

Asrul "iLham" Sany said...

ramai gak memenber aku bunting pas kahwin...

;D

zati embong said...

tahniah2.hihi.xnklah komen2 lebih.blushing tau!haha

MataHati @ MH said...

murah rezeki kwn awak tu...

suspen jer tajuk..ingatkan sape yg bunting pelamin tadi..huhuu

Cik TeN10 said...

echah

ha ha ha.. aku tggu ko dlu echah.. amik berkat.. kih3

Cik TeN10 said...

mykhalis

ohh ye?? tahniah2.. :)

Cik TeN10 said...

Asrul

ko bile lg ?? kih3

Cik TeN10 said...

jat

haha =.=

Cik TeN10 said...

MH

tu lah.. murah rezeki :)

ha ha ha.. sje je kasik suspen.. hihi

hakimhardcore said...

aku nanti kawin pun sama ar...
knfirm bunting pelamin punya!!

tapi aku punya bunting len sket...
lepas 9 bulan pun xkeluar2 gak..

hehehe...
yang tu orang panggil bunting pelamin gak kan?

Cik TeN10 said...

hardcore

tu bkn bunting pelamin tu buncit !!

mOon jOhari said...

ye...kita pk sama la...
xsempat nak honeymoon nak manja berdua2an pulak kan.. tapi kalo dh cepat rezki nak buat cmna...kan?

Cik TeN10 said...

mOon

give me ten !! hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...