:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Wednesday, April 27, 2011

:: Ujian ::


Assalamualaikum


.....



suka husky voice dia.. (",)
.....

class aku sepatutnya start 6 April lepas..
tapi gara2 tsunami and earth quake last 11 Mac lepas..
class ditunda smpai 9 May..
maknanya aku ketinggalan kelas selama sebulan..
huhh jenuh nak cover balik..
mana dgn research yg blom start ape2 lagi..
nak kejar silibus lagi..
cuti pun tak senang duduk..
tapi sekarang pn tak boleh nk buat apa2..


2 hari lepas aku chat dgn mmbr vietnam..
dia dah ade kat sendai sekarang..
dia ckap nak study pun tak tenang sbb masih ade gegaran..
sampai bila agaknya keadaan akan kembali seperti biasa..


member2 aku yg belajar kt Fukushima lagi teruk..
sampai kena tukar ke kolej lain..
ada yg dah diterima oleh kolej lain dan ada yg belum..
lagi kesian.. nak kena tunggu..
ujian.. sabar je lah..


tentang masalah radiation di Fukushima ni..
dengar cite bacaan makin naik..
baby pun dilarang untuk minum susu badan sebab dipercayai radiasi tu dh capai tahap merbahaya.. 
Ya Allah.. semoga kawan2 aku disana baik2 belaka..
lg seminggu aku pun bakal pulang ke sana..


ada jugak org bertanya
tak mahu sambung belajar di Malaysia ??


kalau lah sesenang makan kacang da lama aku smbung belajar kt Malaysia..
tp apakan daya.. bukan senang nak tukar ke Malaysia..
banyak prosedure plak nk kna buat..
lagipun pihak tajaan takde cakap ape2 pun..
so teruskan macam biasa je lah..
harap2 dipermudahkan segala urusan..
runsing memikirkan hal ni..



Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

12 comments:

cik ayin said...

insyaallah takde pape...aminnn

ash said...

Byk2kn bdoa..mnta sume urusan dipermudahkan..InsyaAllah sume slmt..

zati embong said...

ada lagi gegaran kat sendai?plat kat bawah bumi x stabil lagi agaknya fatin.

xpe fatin,kuatkan semangat k.smpai sana nnt kn betul2 kna jaga diri.

Cik TeN10 said...

cik ayin

harap2 cmtu lah..

Cik TeN10 said...

ash

insyaAllah..

Cik TeN10 said...

jat

a'ah dgr cte cmtu la.. maybe la.. sbb 1st gegaran ari tu kuat sgt.. tergelincir byk kot.. take time utk stabil balik..

insyaAllah.. jat doakan ea :)

d_LA said...

ciannya kat baby yg xleh breast feed tu..huhu..kita patut bersyukur dgn life kita kat cni kan berbanding dgn dorang..hope fatin tabah study kat sn ye..ganbatte fatin-chan!!!

mOon jOhari said...

ciannya kat semua yang terlibat termasOk la cik Ten...sabaQ ja la...dugaan untuk mencari sesudu ilmu...hehehehe..sgt2 bersimpati...

Cik TeN10 said...

d_LA

tu lah.. syukur alhmdllah kita kt sni.. thanks dla.. ganbarimasu!!

Cik TeN10 said...

mOon

sabar.. doakan utk kitorang ye.. :)

KUREKURE COMEL said...

semoga fatin selamat pulang kesana..
insyaallah semuanya akan selamat...
amin..

Cik TeN10 said...

mina

thanks mina.. amin.. insyaAllah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...