:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Tuesday, April 26, 2011

:: Keliru ::


Assalamualaikum.. (",)


aku tertarik dgn status seorang member kt fb..
statusnya berbunyi begini..

.....

Time aku suka kt kau, kau xsuka kt aku. tp ble dh de org lain disisi aku dan aku mula untuk melupakan kau, kau kembali hadir dlm hidupku. Skrg aku keliru. aku syg die tp aku juga masih syg kt kau...

.....

mahu kedua2nya ?? tidak mungkin sama sekali..

mahu dilepaskan salah seorang ?.. tp yg mana satu ?? bukanlah suatu perkara yg mudah..


kalau korang kt tempat dia, ape yg korang buat ?? 


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

22 comments:

shafiq ahmad said...

suruh depa janken..hahaahaha

Cik TeN10 said...

shafiq

ha ha ha.. good idea !

ash said...

np pkirkn lg..

Cik TeN10 said...

ash

bukan i lah.. ni kisah member lohh

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

huu..pernah hadapi situasi yg sama cam2..

*cikmoon abaikan jerk... buang perasaan yg masih ada sisa tu..

mykhalis said...

amboi..cam tamak jhe..sorang je dah le,,kan?

zati embong said...

sayangkan org yg lebih menghargai diri dia.

kalau xtahu gak,baling dadu lah.hihi

si para para said...

emmm....
kalau jawapan skema, buat solat sunat..

kalau jawapan tak skema...emmm rasanya tuan empunya diri lebih tahu..hehe

sory sebab lama tak singgah sini..

Cik TeN10 said...

CikMoon

setuju !!

Cik TeN10 said...

khalis

ha ha ha.. 1 pn da semput inikan banyak.. kihkih

Cik TeN10 said...

jat

setul tu !! itu lebih baik kan..

ha ha ha.. tu kl dah bengong sgt lah kan.. dh tak thu nk bt cne.. :)

Cik TeN10 said...

si para para

betul2.. solat sunat istikharah.. :)

betul2.. teupk dada tanya selera..

hihi :)

hakimhardcore said...

nak ditelan mati bapak...
nak diluah mati mak...

telan bapak..klo x nnti dapat mak tiri..mak x kawin len.

amek hat bek la!!

mOon jOhari said...

penah terbaca ke terdengar ntah...jOdOh kita biasanya yang dekat dengan kita...so...pilih la yang dekat...kalo 22 dekat cmana ye..hmmm better pilih yang lebih mhargai kita...jangan layan sgt perasaan dulu 2...biasala kdg2 terkenang...alamak...terpanjang lak komen ni..hehehehehe

Cik TeN10 said...

hardcore

time mcm2 ni dua2 akn tnjuk baik.. =.=

Cik TeN10 said...

mOon

salam perkenalan cik moon !!

betul2.. pilih yg syg kita..
sila komen pnjang pun xpe.. lg sy suke :)

mOon jOhari said...

:) orang laki xpe...buley kawen 4...kita x bley...sO pilih betOi2...

Cik TeN10 said...

mOon

tu lah.. tp xnk lah bermadu.. tak sanggup !! huu

KUREKURE COMEL said...

kalau mina lah...mina takkan paling blakg dah....


teruskan bersama yg sedia ada...

Cik TeN10 said...

mina

yup2.. itulah yg penah fatin buat.. alhmdllah.. i'm happy! (",)

nelly said...

kalau Nelly , teruskan bersama yang terkini .benda dah lepas ~

Cik TeN10 said...

nelly

setuju dgn kamu !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...