:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Thursday, April 14, 2011

:: K.e.c.e.w.a ::


Assalamualaikum..


.....

munculnya org ketiga dalam sesebuah perhubungan..
bukanlah perkara yang menyeronokkan..
lebih parah org ketiga itu adalah kawan sendiri..

kawan..
kau cari aku saat kau ditimpa kesusahan..
aku menjadi pendengar setia utk segala cerita cinta kau..
alih2.. kau tikam aku dari belakang..

tidakkah kau merasa tindakan kau itu amat kejam sekali ??
adakah itu balasan kau kpd aku selama ini ??
apakah kau cemburu padaku ??
ataupun kau tidak senang melihat kegembiraan aku ??

aku tak marah cuma aku kecewa..
aku tak salahkan kau sepenuhnya..
masakan pohon bergoyang kalau tidak ditiup angin..

.....

penah alami situasi sebegini ??
aku rasa ramai yg penah hadapi sebegini rupa..

.....

kau nak sangat ??
nahh !.. kau ambillah dan pergi lah berbahagia kau dan dia
malas mahu bertekak hal remeh temeh ini..
 buat ape nak gaduh2 rebut2 kan..
tak proffesional..
buat serabut kepala jekk..

the best action is..

take it simple

then

tinggalakan aje mereka yang tak tahu menghargai itu

aku harap kau tak menyesal nanti 

.....

aku percaya.. setiap yg berlaku pasti ada hikmahnya..
nah.. sekarang aku telah ditemukan dgn insan yg jauh lebih baik..alhamdulillah (",)

p/s : weekend ni mahu dating =.= 
mode : happy




Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

24 comments:

nelly said...

Nelly pernah kena ..
sadis ! ! ! hancur segala jiwa dan hati .
=='

Cik TeN10 said...

nelly

don't worry be happy.. kumbang bukan seekor.. nelly kan hot.. sekali petik sepuluh yg dtg.. setakat hilang sorang tu takde hal lah.. :)

d_LA said...

Alhamdulillah fatin jumpe yg lbh baik dr sebelumnya..hope berkekalan ye laling

Cik TeN10 said...

d_LA

insyaAllah.. harap2nye cmtu la.. hihi :) thanks dla cyg

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

setiap yg berlaku pasti ade hikmah..
percaya la...

Cik TeN10 said...

meniti senja

yup.. sy percaya.. hihi ^.^

KUREKURE COMEL said...

abaikan je org cmtu....kalau mina kompem lepas tu takkan berbaik...


dan mina menyepikan diri..fuuhh..

adan said...

wah..sebab tu kita kena yakin.. kenapa kita berpisah dengan pasangan yg sebelumnya?

kerana akan ada yg lebh baik dari dia.. ^_^

kiwi said...

pernh gk kena..tp x pe..sbb Allah tu maha adil..hihi

ash said...

jgn pkir2 lg ea..

mode hepi jg ni..=)

najihatussolehah said...

ske n stuju statement fatin nh;

'kau nak sangat ??
nahh !.. kau ambillah dan pergi lah berbahagia kau dan dia
malas mahu bertekak hal remeh temeh ini..
buat ape nak gaduh2 rebut2 kan..
tak proffesional..
buat serabut kepala jekk..'

-Allah tahu apa yg terbaik wat kita..

MataHati @ MH said...

dah berkali2 alami mcm ni... sadis

Cik TeN10 said...

mina

hihi.. fatin ok je.. even skrg masih berkawan dgn ex bf fatin tu.. benda dh lepas.. malas nk pnjg2kn.. :)

Cik TeN10 said...

adan

yep2..

betul3.. kata upin & ipin.. hihi :)

Cik TeN10 said...

kiwi

betul2.. asalkan kita ikhlas.. hihi :)

Cik TeN10 said...

ash

xde la.. bnda da lma lepas.. sje la nk kongsi pengalaman.. sbb tgk cm ramai je org alami bnda ni.. so just wanna share with others..

happy2 !! ^.^

Cik TeN10 said...

najihatussolehah

suke ea? boleh tekan button like.. hihi :)

betul2.. redha je la.. :)

Cik TeN10 said...

Mata Hati

sabar ea.. maybe belum bertemu dgn pasangan yg terbaik buat kamu.. mungkin belum tiba masanya.. jgn sedih2 ea :)

zati embong said...

fatin terkenang kisah dulu2 ke?

cerita sama yg jat pernah dgr,jd kat 2 org bestfriend jat sendiri.kdg2 rasa mcm x percaya tau.4 tahun seblik,habes2 je keluar u,gaduh sbb berebutkan seorg lelaki.

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

ala.. dh melepas~ ("-_-)

Raji berkata said...

lagu ni buat ak terkenangn kt seseorang
ngahahaha

Cik TeN10 said...

jat

a'ah.. sbb fatin blogwalking.. pastu tgk ramai yg dok cte sal org ketoga.. then trus teringat kisah lma.. hihi

haha..kumbang bukan seekor smpai nk rebut2.. malu lah gaduh sbb seorang lelaki..

Cik TeN10 said...

Azroy

haha (^.-)

Cik TeN10 said...

Raji

haa terkenang kt spe tu?... hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...