:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Tuesday, September 27, 2011

:: Mass transfer ::


psttt.. hopefully laki aku tak jadik camni la nanti.. kih3 :p
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

26 comments:

Cik Suheela said...

hahaha biasanya begitu donggg ;p

adan said...

buncit itu seksi.. *orang kata lah..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

jaga semua kaum laki yew...
heee...

najihatussolehah said...

hehe...tu maknanya hdup bahagia tu...hehe...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

almost lelaki akan brtmbh berat badan lepas kawen...so kena control laki mkn lepas ni ngeeee

muhamad hanif said...

weewiitt..
kenapa mesti lelaki..perempuan takda..


hahahaha

mykhalis said...

tak la kot..tapi biasanya kalau bini pandai jaga mesti kembang camni jugakla

specsy said...

haha! betul sgt lah ni. hehe

siti kektus said...

hahaha. aku pon tak nak laki kau jadi macam tu weh. kalau setakat taf sikit2 mau lah. kalau boroi. errr. aku suruh dia p gym kang. ekekkee ;p

Finaz Jaafar said...

lelaki lepas kawen mesti buncit..nape eh??nak sama naik dengan bini dia yang mengandung lak kan..hahah

Cik TeN10 said...

Cik Suheela

rakleh jadi nih !! kena ikat perut suami i nt spya tak buncit.. hahahh

Cik TeN10 said...

adan

tapi tak seksi pada mata aku.. haha

Cik TeN10 said...

meniti senja

yeahh.. u should beware ! :p

Cik TeN10 said...

najihatussolehah

tp abah i bahagia je.tak buncit pun,, masih tough lg ! heeee :p

Cik TeN10 said...

lady ayu

ahahh.. berat bdn bertambah tu i leh terima lg la.. tp perut kedepan tu i mcm ssh sket nak terima.. hahahh

zati embong said...

jat rasa kemungknan jd je.dahlah fatin pakar masak.hihi

Cik TeN10 said...

hanif

pmpuan buncit berisi takpe wehh !! ade gak hasil.. laki buncit ape hasilnya?.. hahahh :D

Cik TeN10 said...

mykhalis

lohh.. pndai jaga = husband kembang ?/
so i kena jd wife yg tak pandai jga la ek.. so that my husnband xbuncit nt.. haha :p

Cik TeN10 said...

specsy

jgn ckp yg u dh buncit skrg ? haha :D

Cik TeN10 said...

siti kektus

aku xnak yg boroi.. aku nk yg tough je ! hahahh

Cik TeN10 said...

Finaz Jaafar

kdg2 perut dia lebih boroi dr wife dia yg ngndung 9 bulan.. ape citer tu ? kl nek motor silap raga motor xleh letak anak penuh ngn perut dia je.. kah3.. tak dpt aku bygkna.. haha

Cik TeN10 said...

jat

huaaaa.. xnk ! lpeas kawin nt xleh msak sedap2 selalu.. haha

Tukang Karut said...

aku rasa aku dari gambar kana ke gambar kiri la... hoho... tunang pandai masak air jea...

ash said...

besh la klu leh men2 tranfers cmni.. sy klu mam nsi sekawah lom tentu bncit tau!..:p

Cik TeN10 said...

TK

aitt.. terbalik ?? hahaha alaa nt dh kawin pndai la dia msak ! :p

Cik TeN10 said...

ash

elehh confident nmpak ?.. xpe kte tgk nt.. :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...