:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Wednesday, September 21, 2011

:: Taufan vs b.o.l.a ::

Assalamualaikum

Ribut taufan melanda jepun minggu ni..
so aku hibernate dalam bilik je la..

jom tengok apa jadik..


train stop.. org ramai line up tunggu nak naik bus.. 


pokok tumbang gara-gara angin kuat..


payung terpeleot abes..



pesanan khas dari penaja : jangan pakai skirt singkat time ribut taufan melanda.. keh3

sekian berita ributa taufan..

.....

p/s : alaa.. Malaysia kalah la malam ni.. 2-0 .. pengulas sukan jepun cakap keeper diorang tak de keje.. aku rasa keeper Jepun sempat berkelah kat tiang gol makan takoyaki dengan dorayaki sebab malaysia tak banyak attack .. 


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

16 comments:

siti kektus said...

tak takut ke kau weh ribut macam tu? tempat kau selamat lah kan?



aish. aku tak de kat sana, tu yg malaysia kalah tu. haha ;p

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

waaa..
teruknye ribut...

ArulchelseA said...

tu la pasal.. keper dia duk pekena teh tarik..kih kih kih

♥ p a a n i ♥ said...

wahh...take care ye

Tukang Karut said...

ok la tu 2-0... tak sempat nak tengok pun semalam...

si para para said...

tu la... tapi keeper kita memang kuat bekerja.. pujian harus di berikan di situ.
tapi kita tetap tewas.

cik ten10 sokong jepun ke malaysia.hehe mana tahu minat kat player jepun.hihi

Waqheh said...

malaysia kena main pakai skirt baru menang...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

khennn goalkeeper dia org paling relax siap mkn sushi pow boley...uwaaaaaaaaaa malu

Anum said...

takutnya ribut

bunga said...

betul2..:)

sifu im said...

mesia camtu la..seblom lawan ckp besar..bila dh kalah,mula la ckp harimau patah kuku la..harimau gigi tak tajam la

ORLANDO AHMAD said...

malaysia main utk kalah... ape2 pown gua still sokong meleysia

muhamad hanif said...

Errr.. kalau pakai kimono time ribut ok tak .?

malaysia boleh. yeahyeah.

EzayHadry said...

teruk gak ribut tu..semoga selamat k :)
dah keeper jepun takde keje asal die tak tolong apek? :P

teyn teyn said...

jepun mmg hebat , mane bley lwn kite .. teroskan je usaha malaysia.

zati embong said...

itulah,dia xde puji apek ke dear?haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...