:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Wednesday, September 14, 2011

:: Hal ehwal perempuan ::

Assalamualaikum..

LELAKI dilarang membaca !!

hari ni hari yang muram bagi aku..
kalau takde presentation mmg aku ponteng je kelas pagi tadi..
balik kelas je terus terbongkang atas katil..
sakit satu badan..
kalau boleh dah lama aku cabut pinggang ngan perut ni pastu letak kat sebelah kejap..

ohh lagi satu.. 
kepada perempuan2 yang tak pernah alami period pain aka senggugut..
seriusly anda patut bersyukur sangat2..

kepada yang sama macam aku ni..
bersabar je lah ea..
mak aku pesan letak towel yg telah dibasahkan dgn air suam kt perut..
hilang sket rasa sakit tu..

emm.. kalau la kat umah kan best..
ade la org nak tolong urutkan pinggang aku yg lenguh dan sakit mcm nak tercabut ni..
sekarang ni jangan dok mimpi la..
terguling-guling la sorang2.. huhu 

k lah.. aku nak mandi..
nak segarkan diri sket.. letih yang teramat..


p/s : lagi dilarang lagi rasa nak baca kan ? aku tau ada ja lelaki yg baca.. haha kantoi !! keh3 


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

26 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ai pow seksa giler if period terjah
mood pow jd x best khennn

siti kektus said...

siyes sakit weh. aku kalau nak rasa senggugut tu hilang,kena tido weh. bangun tu rasa ok sikit.

dulu kan, masa aku sekolah, kawan aku siap ponteng sekolah sebab tak larat nak bangun. maknanya, tiap bulan adalah dia ponteng sekolah. ;p

H.J said...

terus picit komen.tak tahu nak komen apa..tak baca kan..hoho

ArulchelseA said...

terbaca pulak.. kih kih kih

Cik TeN10 said...

lady ayu

akak masih sakit lagi ke? even dah kawin and beranak pun ? huaa ni yg buat i rasa xsedap nih.. hopefully sakit ni hilang pas kawin.. huhu

Cik TeN10 said...

siti kektus

ahaa.. mmg lah.. tp sementara nak leh lelapkan mata tu seksa jugak la wehh.. berguling-guling aku atas katil.. dulu aku siap muntah2 smpai pengsan lagi.. pening xyah ckp la.. skrg dah tak muntah tapi satu badan aku sakit.. plg terasa skali kat bhgian perut, pggang and tulang belakang.. huaa sakit tak tau nk cte cmne.. tuhan je yg tahu..

aku kdg2 kalau leh tahan.. gagah jugak la gi kelas.. tp kl dah xleh bgn tu terpaksa la ponteng..

Cik TeN10 said...

H.J

thanks !! kerjasama anda sgt dihargai.. thanks sekali lagi sebab komen jugak wlpn xbce.. =)

Cik TeN10 said...

Arul

nakal ehh !.. haha >.<

Tukang Karut said...

aku pun terbaca sampai habis...

Cik TeN10 said...

TK

TK pun nakal jugak ! haha >.<

ORLANDO AHMAD said...

gua tak baca... gua tengok aje, sakit pinggang gua baca keh3

Cik TeN10 said...

ORLANDO

ciss.. berani engkau langgar larangan beta ye !! keh3

Ijah EmoTemo said...

alahai kesian nya. ijah syukur setakat ni tak pernah rasa senggugut semua tu. hehe.

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ciannye...
moga nanti ok...
eh terbace...
hahaha...

z a z a said...

insyaallh, menghapus dosa. rekax la beb

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

lepas bersalin sthn lebey x sakit then lepas tue sakit mcm biasa jer....telan ubat la

d_LA said...

mmg patut bersyukur sape yg x pnh kena period pain kan..dla pun camtu gak ten, berguling bergulung tiap2 bulan..wuwu

Cik TeN10 said...

Ijah Emo Temo

mmg awk patut bersyukur pn.. sakit tahu !.. :)

Cik TeN10 said...

z a z a

insyaAllah..
org yg tak pernah merasa mmg lah rilex.. org yg merasa je tahu betapa sengsaranya menahan sakit itu.. huhu

Cik TeN10 said...

lady ayu

ohh yke.. depend on org jugak la kan.. ade yg hilang terus ade yg tak.. harap2 sgt i hilang la.. huhu ahahh mmg telan pun.. pas telan ubat landing tido !.. huhu

Cik TeN10 said...

meniti senja

haha boleh pulak TERbaca ekk.. tu lah harapnye nt ok lah sket.. :p

Cik TeN10 said...

d_LA

sama lah kita dla.. tiap2 bulan kalau tak berguling mmg tak sah !.. sabar je lah..

wan azie said...

sgt memahami oke ~

si para para said...

auwww saya pumpuan tau..
hehe dah terbaca..
nak buat macam mana ni..
buat2 tak tahu dah la ye...hehe

zati embong said...

jat pun kena gak.tp x ekstrem sgt sakitnya.sbb dgr citer ada lg org yg kena dgr smpai xleh bngun lgsung.

Cik TeN10 said...

a`ah.. mmg betul jat.. ikut time gak la.. ade masa sakit tu ok la tak teruk sgt.. tp ada masa teruk smpai tahap xleh bgn.. mmg seksa la.. sakit satu badan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...