:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Tuesday, September 27, 2011

:: Sorry babe !! ::



cian siti kektus ni.. pening dia nak baca komen aku..

cerita dia macam ni..
aku baru je lepas search bahan-bahan kt gogle japan..
pas siap tu aku terus la blogcrawling kan..
1st blog aku terjah adalah blog dia *sila terharu wehh!!
punya la excited nak komen kan.. 
jari aku laju je menaip macam bullet train punye laju..
dh siap komen skali aku tengok loh apehal naik tulisan kanji lak ni..
rupa-rupanya aku terlupa nak tukar mode..
banyak kali dah jadi..
tapi kali ni aku malas nak delete maka aku publish je la..
mana la tau kot2 ada yang terer leh paham kan ! keh3
padahal kalau japanese baca pun kompom berbelit urat tak paham ! muahaha

dia google translate memang tak dapat la sebab yg aku taip tu bahasa melayu..

ape yang aku nak cakap sebenarnya

*****

umah kecik je.. muat ke nak masuk sofa berduri kau tu ?

*****

p/s : alhamdulillah dah abes dua paper hari ni.. tinggal lagi dua paper jumaat ni.. dannnn aku jeles tengok kawan2 dok upload gambar mereka konvo ! sesungguhnya aku masih lambat lagi untuk sampai tahap itu !! huaaa *pasarh jelah



Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

15 comments:

ArulchelseA said...

alamak iaa..ckp jepun ni yg aku bingung sikit..

adan said...

hye cikgu jepunku.. bila nak ajar aku ni?

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

walau lambat mase tue akan tiba kawan ku...

mizzkechique said...

haha..kesian budak siti kektus tu..

siti kektus said...

tahu tak pe. kesian wa tau. hahaha


tak pe, nanti kau dah balik malysia, kau ajar aku bahasa jepun ok. ;)

siti kektus said...

cop, mesti kau gelak sampai guling2 kan masa baca entri tu. buat malu aku saja. hukhuk

zati embong said...

hahaha ni kes nk mengenakan org ni.haha

xpe fatin,sabar2 k.masa skrg cepat je berjalan.

Tukang Karut said...

kirim salam dekta shin chan ye...

Cik TeN10 said...

Arul

hahaha..

Cik TeN10 said...

adan

nak ke ?

Cik TeN10 said...

meniti senja

huuuu..aku menanti saat itu.. =)

Cik TeN10 said...

MK

haha.. i mmg suka buli dia ! haha :p

Cik TeN10 said...

siti kektus

ahahh.. ok je.. :p

Cik TeN10 said...

jat

tak plan pn nk kenakan dia... kebetulan !hahaha

tu lah.. cepat je msa berjalan.. pejam celik pejam celik dh nk msuk 2012 dh..

Cik TeN10 said...

TK

dekta shinchan tak pandai ckp lg.. haha :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...