:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Wednesday, September 21, 2011

:: Ganbare !! ::

Assalamualaikum..

em .. korang buat ape tu ?..

aku tengah memaksa diri untuk selak2 note.. selak je la.. kekeke
esok exam 2 paper !! laser dan semiconducter ..

harapnya esok cuaca ok la..
kalau tak jadi macam hari ni..
exam semua terpaksa cancel dan dianjak ke next week gara-gara taufan dan hujan lebat..
nasib baik la aku xde paper ari ni..

by the way ..
semalam aku guling2 atas katil camne ntah..
sampai sekarang leher aku sakit bila nk toleh ke kiri..
huwaa.. lenguh tau tulis kepala menegak..

dan lagi satu ..
aku nak wish good luck kepada pasukan HARIMAU MALAYA untuk game malam ni !!
mesti sekarang diorang tengah get ready kan..
ape-ape pun semoga semuanya selamat tak diterbangkan ribut taufan.. :p

ganbare !!!

wish me luck for tomorrow..
thanks ya.. bye ! (")

p/s : semalam kan senak perut aku ketawakan encik bf.. ade ke patut.. nak cakap malam muhasabah diri tapi dia dengan confidentnya cakap "muhibah" diri !! wakakaka oopppsss !! larikkkkkk ! hehe >.< p.e.a.c.e awak ! :)

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

12 comments:

zati embong said...

excited dia ckp dgn awek dia,2yg smpai tersasul 2.haha

good luck dear

ash said...

tula pekena lg org..kang tersalah tengkuk..nk bg elok mkn leher aym byk2 ekeke.. ganbate! ke kanbare?..terbaik ok!!..:)

Cik TeN10 said...

jat

hahaha.. excited terlebih mmg mcm tu.. haha :p

Cik TeN10 said...

ash

elehh xde kaitan pun.. :p
dua2 pun boleh.. sama ja maksud

Tukang Karut said...

hoho... masa tu lidah terbelit tu... aku biasa terkena macam tu...

siti kektus said...

ang boleh jawab punya. kau kan hebat. setakat ribut taufan, apedehal kan. hehehe


gud luck beb. nanti masa jwb ingat aku je tau. haha ;p

cik ayin said...

gud luck babe :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

gd luck sok kawan...

Cik TeN10 said...

TK

awat tba2 lidah terbelit ? haha senak perut aku gelak 2 hari 2 malam !! keh3

Cik TeN10 said...

siti kektus

banyak lerr kau.. hebat la sgt. aku akn berusaha !! :p

erkk.. kl ingt ko kang aku jd blurr.. keh3

Cik TeN10 said...

cik ayin

thanks babe ! :)

Cik TeN10 said...

meniti senja

thanks kawan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...