:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Thursday, September 29, 2011

:: release tension jom !! la la la la la~ ::

hye !! 
you all tengah borink ??
jom layan lagu comel ni jom !
la la la la la la la la ~


comel kan budak ni?
bukan main lagi bawak camera mcm nk buat penggambaran dah..
aku nak anak comel macam gini la.. haha


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

19 comments:

Hanis MY said...

kawaiiiii...

fatin, dekat je dgn sendai eki belakang yodobashi kamera hehe nanti terjah tau...osusume...

H.J said...

line saya tak berapa kuat nak release tension dengan awak..haha

Jasman said...

sy pon nak anak mcm budak tu la...hehe

Jasman said...
This comment has been removed by the author.
Hanis MY said...

alamak silap la sebab hari tu lalu yodo dulu... kompius sudeyh, fatin cr je Sendai trust tower (westin) betul2 depan westin... selamat berjoli...

ArulchelseA said...

cam tau2 je tgh tension..hehehe...

Cik TeN10 said...

k. Hanis

orite! xpe iphone ade..hehe

Cik TeN10 said...

H.J

ohh ye ? oloo cian.. haha :p

Cik TeN10 said...

Jasman

haha.. sy pun ! :p

Cik TeN10 said...

Arul

haha.. semoga terhibur..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

comey baget...

CIK JATT said...

sooo adorable budak kecik ni

ORLANDO AHMAD said...

macam gua kecik2 dulu ahaks

siti kektus said...

comel weh.


kau dah abes paper lah kan ni? selamat merelease tensen lah weh. haha :p

Cik TeN10 said...

meniti senja

kan.. comel sgt2 !!

Cik TeN10 said...

cik jatt

a`ah.. geram je tgk dia.. :p

Cik TeN10 said...

siti kektus

comel mcm aku.. kah3

blom weh.. ari ni ada 2 paper.. last2.. tepat jam 11.20 am japg maka merdekalah aku !yeayy

zati embong said...

jat nak gak!hihi

Cik TeN10 said...

jat

amik2.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...