:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Friday, September 16, 2011

:: Nak confess ke tak nak ? ::

Assalamualaikum.. 

hye korang..
tengah buat ape tu ?..
meh la teman aku yang keboringan ni..
aku tak tahu nak buat ape..
plan asal nak buat kek..
tapi barang tak cukup pulak..
nak keluar beli rasa berat pulak nak melangkah keluar..

tengah termenung kesorangan..
tiba-tiba.. telefon bunyi tanda ada mesej masuk..

.....

" Ok tak kalau aku confess kat dia ? "

.....

mesej rigkas tapi buat aku pening kepala jugak nak jawab..

.....

" Dah lama kau kenal dia ? "

" Setakat ni macam perhubungan kau dan si dia ? "

" Sejauh mana keakraban korang berdua ? "

.....

banyak pulak soalan aku kan..

.....

" Aku rasa selesa dan senng lepas jumpa dan sembang dengan family dia.. "

.....

jawapan ringkas dan padu dari member aku..

.....

" Kalau rasa dah tiba masa, cakap je la.. belum cuba belum tahu kan ?.. "

.....

jawab aku ringkas..

.....

" Ok.. aku akan cuba sebelum aku berangkat pulang esok malam. "

.....

" Good luck ! "

.....

" mekasih.. "

.....

ini adalah perbualan antara aku dan kawan lelaki aku..
aku doakan yang terbaik buatnya.. insyaAllah.. :)

*****

kalau korang suka pada seseorang..
anda tak tahu apa perasaan si dia pada anda..
apa akan anda buat ??

*****


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

16 comments:

Tukang Karut said...

hoho... kalau aku... aku buat bodoh je...

ArulchelseA said...

tgok pada keadaan.. kih kih kih

muhamad hanif said...

Err,pelan2 kayuh pun ok. Jangan eksaitd sgt, sebab kalau tak dibalas takla tension kan?



=)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

dulu ai suker darl ai
but ai sabaq tunggu sampai dia confess kat ai sendiri...finally hari itew tiba jugakkk x sia2 menunggu taw auwww ayat gedixxx

ORLANDO AHMAD said...

Gua doa...

zati embong said...

hihi,salah 1 sebab jat yakin dgn tunang jat.hubungan dia dgn family dia n hubungan jat dgn family dia.

d_LA said...

kalo dla xtaw je kot..serius segan nk start dulu..

siti kektus said...

hmm.
kalau si lelaki yakin boleh je. yg penting dia serius lah kan. bukan main2.



kau bila lagi nak kawen? tak sabar nak makan nasi myk kau ni. ekekkee ;p

Cik TeN10 said...

TK

org xde perasaan mmg mcm tu.. kah3

Cik TeN10 said...

Arul

jom kita pakat tgk.. hahaha >.<

Cik TeN10 said...

hanif

betul2.. biaq pelan2 kayuh.. kl lelaju sgt kn terasa mcm terdesak pulak kan.. tak ke gitu ? hehe >.<

Cik TeN10 said...

lady ayu

sweet !! alhmdllah.. :)

Cik TeN10 said...

ORLANDO

apa yg lu doa ?? lu doa john bertukar jadi awek seksi ka ?? haha :p

Cik TeN10 said...

jat

a`ah itu penting !! suka kita bermakna kna suka jgak family kita.. dan sebaliknya.. :)

fatn doa jat cepat2 nek pelamin !! =)

Cik TeN10 said...

d_LA

ahaa.. kl malu nanti rugi.. haha :p

Cik TeN10 said...

siti kektus

ahaa betol2.. tak macho la kalau laki takut nk confess kan.. keh3

erkk ko jgn nk ngade2 sgt wehh.. aku blaja pn xabes lg.. kl kawin nt blaja ntah kemana kang.. kl lapar sgt nasik minyak pi masak sdri !! haha :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...