:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Monday, September 19, 2011

:: Cinta Yahoo Messenger ::


Assalamualaikum


thanks Yahoo Messenger !!
sebab telah membawa princess bertemu heronya !!
sedar tak sedar dah hampir setahun.. (",)

*****

" ehh awak !! camne awk boleh ade dlm list YM sy ehh ?? sape yg add sape sbnarnye ? "

" ntah la awk.. sy pun hairan jugak ! sy dah la jarang on9.. dlm list ni pun ade bape kerat je.. "

" aii YM ni berhantu gamaknye.. hantu zaman moden ! dh pandai add org ekk.."

*****

persoalan yang masih bermain di minda kitorang !! hahahh
pelik tak ? pelik tak ? pelik kan ?..

pelik tak pelik namun itulah kenyataannya !!
mungkin itulah dinamakan takdir kot !! kan?..


aku rasa lepas ni Najwa Latif kena buat lagu 
Cinta Yahoo Messenger 
pulak !!

setuju ??



Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

30 comments:

ArulchelseA said...

btul tu..tu namanya tkdir.. smoga brkekalan..

Hanih Borhan said...

wow...jodoh p'temuan mmg ada kat mana2... :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ai bertemu ngan prince charming pow kat YM....TQ YM ngeee dah masuk 7thn pow auwwww

ash said...

awk ar bt lagu tu..bleh?..hehe.. awk yg add dulu malu lak nk ngaku kekeke

bunga said...

mybe dua2 lupa tu..hehe..

Amirah Adnan said...

pewit!hehe.. nasib baik jumpe org yg baik :)

siti kektus said...

haha. apa kata kau je yg buat lagu tu. baru lah spesel sikit kan. ;p


uit, setakat ni, blog kau lah paling aku suka terjah tahu. agak ringan lah pada aku. cuma, kdg2 gambar tu aku kena tunggu lambat sikit lah. hehehe ;p

zati embong said...

jodoh pertemuan kan d tangan tuhan

dear,jat kan kenal ikut skype.haha

Cik Suheela said...

cerita cinta awak sama lah..kita pon bertemu di YM kih2..hampir 4tahun dah..time kasehhh YM ;p

Cik TeN10 said...

Arul

amin.. insyaAllah.. :)

Cik TeN10 said...

Hanih Borhan

yep.. :)

Cik TeN10 said...

lady ayu

give me 10 !! berjasa jugak YM ni kan.. :)

Cik TeN10 said...

ash

alamak wak.. sy tak berbakat la nk buat lagu.. baba music mmg fail ! kalau nk buat kek utk awk no hal !! ckp je nk mkn kek ape.. :p

Cik TeN10 said...

bunga

itu la pasal.. dh 3 tahun dh pun dok chatting.. time bila add pn xsedar.. hehe

Cik TeN10 said...

Amirah Adnan

alhamdulillah.. :)

Cik TeN10 said...

siti kektus

bab music mmg aku fail weh !! kalau la boleh dah lama aku buat.. huhu rasa mcm nk request kat Najwa Latif ni.. buat lagu special utk aku.. *berangan !! haha

really ? alhamdulillah.. aku sba ringankan lagi supaya sng nk loading.. gambar tu maybe saiz besar kot tu yg lmbat tu kn.. btw thanks wehh selalu dtg sni n drop komen.. :) syg ko ketat2.. weee

Cik TeN10 said...

jat

betul2.. kdg2 pertemuan yang tak dijangka pun kn..

really ?? skrg pn ktorg dating ikut skype je la.. :)

Cik TeN10 said...

Cik Suheela

really ? give me ten !! yeahh !! semoga berkekalan.. insyaAllah..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kalau dah jodoh...
agar kekal selamanye...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

more than 10 lol...sgt2 berjasa gitew ngeee

Cik TeN10 said...

meniti senja

insyaAllah.. hopefully :)

Cik TeN10 said...

lady ayu

owyeahhh !!! luv u la akak ! :)

Asrul "iLham" Sany said...

"Semoga dapat kawen ya," kata Amer.

Cik TeN10 said...

Asrul

haha..insyaAllah.. :)

aleen aiden said...

kau dgn bf kenal melalui ym kah?woahhhh.hi3

ORLANDO AHMAD said...

aleen: add gua ngeh3

Cik TeN10 said...

aleen

a`ah.. hihi :)

Cik TeN10 said...

orlando

tudiaa.. tuan john ni gatal jgak rpenye.. keh >.<

Tukang Karut said...

macam tak sedap je bunyi tajuk lagu tu...

Cik TeN10 said...

TK

haha.. xpe.. sentimental value tu lg penting.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...