:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Wednesday, April 27, 2011

:: Contest candid dari blog SUEMUNCET ::


Assalamualaikum

setelah sekian lama tak join contest.. kali ini nak join contest organized by suemuncet yg comel.. thanks kepada Cik mOon sbb tag aku untuk join contest yg menarik ni =.=

1) korang letak banner aku tu..link kan entry ini ke banner tu..

inilah banner nye.. aku dah tempek kt sini



2) nak follow blog aku pun boleh..dan tak nak follow pun takpe..takde paksaan..

dah follow (^.-) .. salam perkenalan suemuncet (",)

3) tajuk entry tue "Contest candid dari blog SUEMUNCET"..

seperti yang tertera di atas 

4) aku nak korang letak gambar "candid"..if takde gambar candid boleh la letak gambar yang korang rasa "photogenik" dekat entry korang..letak gambar yang PALING KREATIF..dan buat aku tertarik dengan gambar korang tu..takyah letak gambar cun cun pun takpe..kata pun candid kan..cerita sikit disebalik gambar tu..

ini adalah gambar2 yang aku pertaruhkan..


gambar candid >> kedua2nya adalah sensei (cikgu) yang banyak membantu aku dalam bahasa Jepun dan life aku kat Jepun.. mereka ni aku anggap macam mak aku sdri dah.. kt diorg la nk ngadu pape pun sbb family jauh .. =.=


gambar kreatif kot.. actually aku nk tunjuk betapa cantiknya makanan kat Jepun yg membuatkan nafsu makan aku sentiasa membuak2.. ni baru pancake.. kalau tgk cake dia perghhh lagi cantik.. rasa nak je baham semua ^.^


ini bukan gambar photogenik tapi gmbar tak ketahuan hala..gambar ni aku buat timer jek.. ni masa gi jalan2 kat Osaka dgn budak2 kelas aku.. dh alang2 ckp tu meh nk tunjuk skali classmates aku..


nampak aku tak?? hihi aku la satu2nya bunga yg tersesat dicelah-celah kumbang

5) tagged dekat 5 orang kawan korang yang ada blog..PASTI KAN ORANG YANG KORANG TAGGED TU TAHU..

nak tag 

LadyDyla >> jat >> nelly >> mina >> najihatussolehah 

tak semestinya yg kena tag je boleh join tau.. sape2 yg berminat pun boleh join.. boleh klik  SiNi

6) buat tagline "Saya follow blog SUEMUNCET kerana ....." tak kisah berapa panjang..nak buat karangan pun boleh..ngeee...

" Saya follow blog SUEMUNCET kerana nk join contest yg menarik ni.. sambil2 tu leh tambah kenalan baru.. thanks to Cik mOon sebab tag aku.. salam perkenalan buat sue comel =.= lagi satu.. nk ucap congrate kt sue.. anda nmpak lagi comel dan ayu bila bertudung.. (",)

http://suemuncet.blogspot.com/
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

17 comments:

nelly said...

Gud luck !!
T__T

tak ada pic bagus2 ..

sueMUNCET said...

wahhhh..bestnyaaa..menyelerakan je makanan tu..

terima kasih atas pujian anda.. ;)

goodluck okey!

kalau nak tahu perkembangan contest nie,
sila la like page blog saya kat facebook kalau taknak pun takpe.. ;)

http://www.facebook.com/pages/suemuncetblogspotcom/215519141794452?sk=wall

d_LA said...

dla suka pic yg ke-3 tu..InsyaAllah nt dla join ye..wahhh, fatin sorg je ye bunga kat c2..kagum2

Cik TeN10 said...

nelly

thanks !! taruk je lah yg mne ade.. :)

Cik TeN10 said...

sue

sedap2.. tak cukup 1 pinggan order lagi.. kihkih

welcme.. ^.^

okeh.. dh like da.. :)

Cik TeN10 said...

d_LA

gmbar tu sengaja xnk bg nmpak muka full sbb muka boolat time tuh.. haha

a'ah sorg2.. hehe

cik ayin said...

gud luck yee :)

Cik TeN10 said...

cik ayin

thanks dear :)

KUREKURE COMEL said...

wahhhh...pic comel dari fatin....hehehe...


insyaallah fatin....hihihi

Cik TeN10 said...

mina

pic je yg comel.. hihi

okehh.. :)

najihatussolehah said...

huhu..xde pic...komp lama rosak..abes gambaq..huhu..

eh,sorg ke ke bunga dlm kelas...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

semoga berjaya...

Cik TeN10 said...

najihatussolehah

gmbar candid ank sedara pn boleh.. :)

a'ah sorang jekk.. hihi

Cik TeN10 said...

meniti senja

thanks :)

mOon jOhari said...

yeayyyy...dj jOin...gudluck!

suka pic 3...no. 2 pOng suka jgk...
ntahla...suka sume la...
^___^

Cik TeN10 said...

mOon

thanks !! gud luck utk mOon jugak !!

suke bleh like ^.-

Lulu caldina said...

gud luck dear...lulu nak join tapi takde gambar menarik..so, bagi peluang awak menanglah eh.. :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...