:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Tuesday, April 5, 2011

:: Review blog bersama Cik TeN10 ::

Assalamualaikum..


1st time aku nak wat segmen review blog nih..
blog sdri ntah hape2 ade hati nak review blog org kan -.-
ok.. aku sedo diri..
tujuan aku review blog nih sebenarnya 
aku nak kongsi ngan korang semua
blog2 yang menarik minat aku
yang selalu aku lawat
so korang boleh jugak dapat kenalan baru kan..
org kata berkawan biar beribu bercinta biar satu .. 
betul tak ??.. hee (^.-)


hurmm..
1st blog yg aku nk review ialah...


.
.
.



korang kenal tak ??

aku suka sangat baca blog ini..
kalau korang tengok 
entry dia pendek dan simpe je tapi padat !!

aku suka je baca tiap2 entry dia
tapi aku jarang tinggalkan komen
ade la sekali dua bila dah excited sgt bce kan..
mmg feeling abes lah.. haa baru aku tggalkan komen..

and..
yg kelakarnya aku baru je sedar hari ni
sebelum aku post entry ni..

"ehh.. aku blom jd follower dia lg ke? nape xde dlm list blog yg aku follow ni?.."

cek punye cek aku blom follow lagi !!
padahal aku mmg selalu je g bce entry2 dia..
ampun ya Skandal Dari Langit.. i da follow you okeh.. (^.-)
blog awk ni bertuah tahu ^.^
1st blog yg sy review nih haa..
bukan sng aku nk review2 blog ni..hihi

jom la korang jenguk2 ye..
nanti kalau aku rajin aku review lagi ekk..
korang pn kalau ade blog best2 share la ye..
daa~





Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

13 comments:

KUREKURE COMEL said...

hehehe...ok2..nnti mina follow tgk...

agak2 mina dah follow fatin belum...kihkihkih...

Raji berkata said...

owh ak ad blog best nk syorkan kt kau
www.prettylikerazi.info
o yeah termasuk bakul sndri =.=

Blog Skandal ni best gak lah
ak dah msuk semuanya ayat2 yg boleh tahan juga ;D
tuan der Macy ker eh
ak pun ttaw =.=

zati embong said...

a ah menarik.ringkas dan padat betul!

nelly said...

ni nak terjah ni !!

aNiS aNiSa said...

nk direview cik ten10 jugak lah ekeke

nk p jenguk2 blog plihan cikten10 =)

latest entry : Hati Seorang Wanita~

Cik TeN10 said...

mina

sila2~

ehh fatin da follow mina ke belom ek?? haha

Cik TeN10 said...

Raji

cett..rsa nak je pukul2 ko kan..

Macy ?? ntah.. tak dpt aku nk kenal pasti.. aku rsa nk stalk tuan belog nih.. haha yg pasti dia lelaki !! KOT.. hahaha

Cik TeN10 said...

jat

kan3... (^.-)

Cik TeN10 said...

nelly

terjah nelly terjah !! ;)

d_LA said...

wahhhhh...bagus review blog ni, kdg2 kite x taw ade blog yg best..thanx dear^^

Cik TeN10 said...

aNiS aNiSa

okeh2.. nanti tggu feel utk review blog dtg lg ya! haha

sila jenguk jgn malu jgn segan ye :)

nk terjah latest entry awk ye !!

Cik TeN10 said...

d_LA

welcome (",)

mOon jOhari said...

...dah lama x blOgwalking...jap lagi mOon terjah beliau ye sayang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...