:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Wednesday, July 17, 2013

:: Bebel petang ::

Assalamualaikum

Harini berbuka telan air liur plus makan coklat dua bijik dekat lab. Alhamdulillah

Dua malam lepas. Aku berus gigi lepas sahur. Tetiba...ehh kenapa wangi semacam je ubat gigi ni lain dari biasa nih ?.. Pejam celik pejam celik. Nahh hai pi bubuh pencuci muka dekat berus gigi ! Memang seminggu la mulut wangi je. kah2. Tudia nyanyuk tak nyanyuk kan. Hahahaha 
korang penah buat tak ?

Ohhh aku sebenarnya tak mau balik Malaysia la konon-kononnya cuti summer kali ni. Tapi dah TERbeli tiket flight la pulak. Keh3. 

Tiap kali call rumah mesti mak aku tanya balik tak? Balik tak? Balik tak? Aku jawab tak la sebab memang aku tak boleh balik beraya pun. Cumanya aku balik lepas raya ja. Hahaha nakai sungguh! Aku bajet xmau gtau langsung dekat mak aku. Nanti before naik flight balik kedah baru aku nak call suruh pi jemput dekat epot Aloq Setaq. Aku rasa mesti mak aku melompat-lompat gembira sebab anak nakal sorang ni balik. Dan semestinya dari epot Aloq Setaq akan singgah ke market Jitra sebelum balik rumah. Aku nak request ikan terubuk bakaq cicah ayaq asam lah. Hahaha menu yg nak makan dah siap sedia dalam kepala hotak dah ni. Kaki aku ketaq tak sangga dah nak balik Malaysia ni. 

Sebelum balik bercuti, ada banyak sangat bnda nak kena selesaikan. Siapkan semua benda then boleh balik jumpa family dengan senang hai. Ya Allah Kau permudahkanlah segala urusanku. Amin




Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

4 comments:

Waqheh said...

hahaa balik la raya dikedah ni...dok nganga kat jepun buat..gua dok sg petani pun nak lari balik raya aloq setaq..tapi gua tak balik ngn flight laaa...uhhhh bleh pekena nasi royal wow!!!

Juliet_iRa~" said...

amboii nak buat surprise la tu heeee

raya kat japan eh..hihi sila btabah :p

salam ramadhan dr malaysia ekekeke

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

wahhh nak balik bercuti yer...

insyaallah, smga dipermudahkan...

♥ p a a n i ♥ said...

Bila nak balik lagi? heehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...