:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Thursday, January 31, 2013

:: yezza..aku bakal dapat cucu :D ::

Assalamualaikum.. :)

Adoi..lately mood nak berblogging kelaut dipukul ombak tsunami.. Dahsyat kan?.. Itu la blog ni terabai je haa.. Sekarang ni tgah final exam.. Alhamdulillah 2 paper dah selamat diselesaikan.. Tinggal lagi 2 paper next week.. Doakan aku ya :)

Aku tak sabar ni..

First, tak sabar nak dapat cucu.. cik hoii mengandung !!!! >.< selepas dia menghilangkan diri selama 6 hari akhirnya cik hoii pulang kerumah dgn membawa 'isi' .. Hahahah


Second, tak sabar nak tunggu cuti.. Aku bakal melancong ke korea 26feb ni.. InsyaAllah aku akan spend time 1 week kat sana then terbang balik ke Malaysia.. Tak sabarnyaaa nak balik rumah.. Rindu family,rindu kucing kat rumah.. :))

Ohhh korang nak tau apa cik hoii buat sejuk2 gini?

Saksikan....










Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

6 comments:

Hanamiko Sakura said...

akak balik terus mesia la ni? abis hoii macam mana nak bawak balik? :D

ahmad h said...

Hoii tipu, masa pegi haritu tak aktif macamni pun :(

Munnafendy said...

hi fatin! lama xdtg cni..sihat ke?? comel nye cik hoiii..bersih je nmpk

nanakimie said...

amboi,da cam rimau gambar last tu,hehe

p/s : ada extra 2x teka untuk kamu:) rujuk entry update k,heee

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

comelllnyerrr cik hoii

Ash Give said...

ahahahaha.. makin aku kuat gelak,orng kat sblah meja dngar aku gelak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...