:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Tuesday, February 5, 2013

:: Cerita Cik Hoii dan kandungannya ::

Assalamualaikum..

Siapa tak kenal cik hoii? Cik hoii a.k.a kucing kesayangan aku lerr.. Cik hoii ni sejak dari kecik lagi mata dia berair ja.. Taik mata selekeh.. Dan makin menjadi- jadi lepas dia kena jangkitan virus masa summer tahun lepas.. So semalam bila dah tengok mata dia teruk sangat aku pun bawak la gi jumpa doctor.. Doctor cakap memang mata dia bengkak pun and doctor bagi gel untuk sapu keliling mata dia.. Hopefully sembuh la mata awak ye cik hoii syg..

Dan..! Yang paling syoknya.. Aku minta doctor scan sekali kandungan cik hoii ! Dan inilah hasilnya!..

Doctor kata yang dah nampak jelas 3~4 ekor.. Dan mungkin lebih.. Menurut doctor jantung diorang semua dah berfungsi dengan baik.. Alhamdulillah.. InsyaAllah dalam seminggu dua lagi beranak la cik hoii tu.. Macam mana la agaknya budak manja ni nak melahirkan.. Tak sabar nak menunggu.. Harapnya cik hoii sempat la lahirkan before aku berangkat ke korea 26 feb ni..

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

6 comments:

Tukang Karut said...

amboi... siap scan tuh...

aReLaN said...

perghhh...scan jugak tu. dah macam my wife yang preggy lak sampai scan2 ni.hahaha

nanakimie said...

lamanya xberkunjung ke sini,ingatkan fatin da tawen td:)

Munnafendy said...

wallawehhh siap scan perut kucing! boy ke girl???? hahahahahahahha

ct kektus said...

hoi bunting dah ke ? syok lah kau dapat cucu2. kalau semua sepesen macam hoii, memang comel lah. :)

Ash Give said...

hahaha.. sampai mcm ni scan kandungan hoii..

siapa ayah hoii..
serius aku gelak baca entry ni..hahahahaha comel la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...