:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Thursday, February 21, 2013

:: 送別会秋田2012/2013 ::

Assalamualaikum :)

Tahniah diucapkkan kepada semua seniors yang telah berjaya menamatkan pengajian dengan cemerlang,gemilang dan terbilang ! yeahh ! alhamdulillah setelah mengharungi ombak tsunami bagai akhirnya berjaya jugak korang sampai ke garisan penamat.. buat yang nak balik Malaysia tu selamat pulang ke tanah air.. buat yang akan bekerja di nihon tu selamat bekerja ! jangan dilupakan adik-adik comels anda di Akita ni ya :D

ohh untuk makluman semua.. students kat Jepun grad bulan 3.. so semalam bagi meraikan seniors yang grad tahun ni, maka kami meng-organize kan satu majlis perpisahan.. terpaksa la buat majlis awal sket sebab cuti dah start so semua pun dah tak sabar nak bercuti.. ada yang balik bercuti di Malaysia. aku ler tu ! keh3 so marilah kita sama-sama melihat kemeriahan majlis ang berlangsung semalam ya :) enjoy!

inilah backdrop yang tak seberapa..


ini menunya.. untuk main menu ada nasi minyak dengan ayam masak merah dan jugak acar timun.. thanks kepada Alin sebagai main chef dan adik-adik junior yang membantu.. dessert plak ada triffle, puding limau dan tart gulung.. itu aku ngan aimi punya kerja.. bhahahaa maaf la ye kalau ada terkurang kat mana-mana.. harap semua enjoy makanan semalam :)


persembahkan.. team kami sebagai organizer majlis semalam :) terasa comel plak berbaju kurung sebab dah lama tak pakai baju kurung kot.. ke dah memang comel ? hahahaa


sementara dok menunggu ketibaan senpai maka kami pun bergambar ! hahaha
dar kiri nisa, aimi, ermi, me!, alin dan ain.. perut dok bergendang dah sebenarnya.. sibuk sangat sampai tak sempat nak makan pun.. majlis patutnya start pukul 5.30 tapi disebabkan salji lebat dan faktor-faktor lain so lambat sket la.. pape pun alhamdulillah sebab majlis berjalan lancar :)

kat bawah ni sesi fotografi.. macam-macam hado ! hahaha


inilah dia senpai-senpai yang diraikan .. :) 







gambar tak bape elok sangat sebab snap pakai ipong ja.. pape pun majlis semalam best sangat ! kepada senpai sume ganbatte.. jangan lupa kitorang kat sini.. thanks atas segala bantuan anda selama disini :) 



inilah kami.. warga Akita :)

tak larat dah nak menaip.. cukup sampai sini saja.. :D


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

tahniah2

FarHANa aZwA said...

tahniah..seronoknya..dpt bljr d jpun.. :-)

Munnafendy said...

happeningnya! fatin bila hbis belajar? eh, puding limau tu nmpak sweet lah! pndai buat..hehe

*yg dok malaysia ni pun tak reti masak nasi minyak...hahahaa

AISHAHabdullah said...

cikten bila plak?hehe

Tukang Karut said...

dah tak lama dah pulak giliran ko kan...

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

omedetou
senyi la lepaih ni semua pakat balik for gud

ct kektus said...

hang reti masak, best lah dapat masak macam2. peh, jeles. -_-


tak pe, sat g kau pulah graduate kan. :)

Ash Give said...

tahniah kepada kakak kakak abang abng senior korng.. besar betul dugaan dia ye dak..mngharungi tsunami bagai..

kat negara orng pun masih berbaju kurung..nice la :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...