:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Wednesday, February 13, 2013

:: Saya Sayang Kamu ::

Assalamualaikum..

Well.. Semalam adalah hari lahir my best friend forever ! Tak lain tak bukan Asmak Alia :D

Tahun ni first time dia sambut birthday dengan status bini orang.. Hurmm sapa sangka kan.. Kawan yang paling rapat dengan aku dah jadi bini orang dah pun.. Aku doakan semoga dipanjangkan umurnya dan dimurahkan rezekinya.. Semoga dia berbahagia bersama imamnya yang tersayang.. Walaupun dia dah kawin, kami tetap sama tetap kawan macam dulu-duluq jugak :)

Aku takde hadiah yang mahal nak bagi apatah lagi nak sambut sama-sama.. So tadi lepas habis exam aku pun mula la menconteng2 dan akhirnya terhasil lah seperti yang tertera dibawah.. Alya, aku harap hang suka la hadiah dari aku yang tak seberapa ini ya :)



Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

8 comments:

nur anis said...

cantiknyaa!

Hanisah Hamid said...

cantikkk :)

Hafizin Jamil said...

bukan tak seberapa..memang tak berapa pun..hahahaha

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

wlpun xseberapa..tapi hasilnya cantik tu...

Ash Give said...

kira best friend la ni..
slmat hari jadi jgk kpd Alia..
semoga panjng umur dan bahagia bersama keluarga

aReLaN said...

otanjoubi omedetou untuk ur friend.hehehe

ct kektus said...

pehh. kreatif aa kau ni. :D

~aLiYa~ said...

thanks tin!!! sori aku bru perasan entri ang yg ni. lama dh aku tak jenguk blog org. huhu. syg ang weh! aku kawen ka tak kawen ka, ang kawan aku paling aku sayang. nasib baik ang pompuan weh. kalau tak mesti aku ajak ang kawen dh dulu. hahhaha. eh tapi ang boleh jadi madu aku. nak?? hahhahahha. ok bye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...