:: Nak hadiah cute2 klik la sini (",) ::

Sunday, November 10, 2013

:: Autumn 2013 at 抱き返り渓谷 ::

Assalamualaikum

4 November 2013. Isnin. Cuti umum. Macam rugi je kalau tak keluar jalan2 nikmati pemandangan yang indah time musim luruh kan. So aku and da geng berpakat nak 紅葉/kouyou dekat satu tempat yang bernama 抱き返り渓谷/dakigaeri keikoku. Masih terletak dalam Akita Prefecture. Lebih kurang 1 jam naik kereta dari rumah.

Tak nak cakap banyak. Tengok ja hasil tangkapan aku disitu.

Subhanallah ! Superb kan pemandangan dia. 


Kebetulan ada 祭り/festival so ramai orang berbanding hari biasa.


Cair hati wehh. Autumn mmg terbaik ! Dalam 4 musim yang ada aku paling suka autumn. Warna warni, meriahhnyaa hidup ni :)


Macam comel je. Macam comel je. Mereka kelihatan seronok berselfie disitu. :D


On the way nak balik singgah dekat sini. Solat zuhur and asar kat sini sebelum meneruskan perjalanan pulang. 


Berjalanlh di muka bumi dan lihatlah dengan mata hati akan betapa indahnya ciptaan Dan aturanNya. :)

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 comments:

Tukang Karut said...

cantik la pemandangan kat Jepun ni...

ct kektus said...

cantek wehh pemandangan sini.

memang ada niat nak berjalan tengok tempat orang. tapi itulah, kewangan x kukuh lagi. hihii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...